Från Två Synvinklar med Johan och Kevin

12 Episodes
Subscribe

By: Johan Johansson och Kevin L. Fogelqvist

En Podcast där två vänner sätter sig ner i cirka en timme eller så och pratar om Filmer och TV-serier dem sett eller vill se, TV- och datorspel dem spelat eller vill spela, samt nyheter och rykten inom underhållningsindustrin - eller andra roliga hobbies och fritidsaktiviteter! Johan och Kevin har mycket gemensamt, som en Youtube kanal som heter Golden Gotland TV, men ibland kan dem bara inte hjälpa att se på saker Från Två Synvinklar!

#12 Playstation Showcase Hype och Fyllepodd med Tiktok Legenden Simon Hernandez!
#12
Last Monday at 1:00 AM

Avsnitt 12 bjuder på en hel del gött! Så Johan och Kevin bjuder in sin andra gäst, Johans Kusin och Tiktok legenden Simon Hernandez, för att snacka lite och dricka lite bärs. Killarna blir lite berusade och pratar om alla dem otroliga TV-Spels Trailers som släppts under Playstation Showcase.

Det blir djupa diskussioner om Guardians of the Galaxy spelet, Forspoken, Saints Row Remake, Deathloop, Star Wars Knights of The Old Republic, God of War 2, samt Spider-Man 2 och Wolverine spelet!!! Herre jävlar!!! Sen blir det självklart What If... Zomboz!!!
 
Och ta dig gär...


#11 Shang-Chi och Tänk om... Kevin Var Superhjälten Birdtwig i Johans Rollspel?
#11
09/05/2021

Det längsta avsnittet hittills! Det var svårt att kunna klippa ner det när vi hade så mycket att prata om, som till exempel den nya Marvel filmen Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings och det nya What If... Avsnittet med Evil Doctor Strange.

Sen om det inte var nog med det så kom Johan med en överraskning och lät Kevin få leva ut sin vilda fantasi att äntligen få känna på hur det känns att vara en Superhjälte, i ett Rollspel som Johan drog ihop åt sin vän. Så vad ni än...


#10 Från Tre Synvinklar med vår Första Gäst Elias!
#10
08/30/2021

Jubileums avsnittet nummer 10! Vi har med detta alltså lyckats göra hela 10 poddavsnitt! Vi firar detta med lite nyheter i vanlig ordning, en What if review och sen vår alldeles första gäst... ELIAS! Som vi brukar göra lite Youtuben med.

Så det blir lite av ett "Lär känna oss 2.0" där vi snackar lite Youtube, hur vi lärde känna varandra, får höra lite om vilka filmer Elias gillar osv.

Det blir skoj, så häng med!
 
Och ta er gärna en titt på dessa l...


#9 Free Guy Vivo Las Green Knight, Mi Amigo!
#9
08/23/2021

Avsnittet innan avsnitt nummer 10! Wow! Snart där! Helt otroligt, men det är det här avsnittet också, där vi snackar om den otroliga musiken i Vivo, som Kevin inte kan få ut ur huvudet. What if... Black Panther i rymden? Sen är vi oense om både The Green Knight och Free Guy, bråkar lite om det, diskuterar plotholes och vad som gör en bra film.

Läser någon det här, kom gärna med tips vad fan vi ska göra på avsnitt 10???
Skriv något kul till oss!
 
Och ta...


#8 What If... Vi Kör Lite Pest eller Kolera Frågor?
#8
08/15/2021

Avsnitt åtta är här! Vi snackar lite om Marvels nya Disney+ serie What if...? Och så recenserar Johan en och en halv film, dokumentären Val om Val Kilmers liv och en annan som heter Bone Tomahawk som han knappt sett, men ändå sett lite av. Vi kör sen lite Pest eller Kolera frågor och skrattar arslet av oss, mer än så här har vi nog aldrig skrattat i podden förut!

Känsliga tittare varnas! Vissa av Pest eller Kolera frågorna blir rätt grova.
 
 Ta er gärna en titt på dessa lä...


#7 THE Suicide Squad VS Jungle Cruise: En är Bra och en är Balle, Gissa vilken!
#7
08/09/2021

Avsnitt nummer sjuk i Nördnytt! Johan har fått Coronaramarino och är döende, så vi spelar in vårt första avsnitt på distans... Så det blir lite sämre kvalité och sånt där, men give us a fukkin break, Johan har Covid för fasiken! Trots detta så har vi en hel del att snacka om, dels The Rock in a Jungle Cruise, som vi kanske inte alls tyckte om... Sen THE Suicide Squad av James Gunn, som vi kanske tyckte var riktigt bra!
 
  Ta er gärna en titt på dessa länkar för att stöt...


#6 Johan Hatar Fast & Furious 9 med Vin och Senap
#6
08/02/2021

Avsnitt sex i sexpodden... Eller sex komma fem skulle man kunna säga. Vi spelade nämligen in ett helt avsnitt, som ni aldrig kommer få höra, eftersom det inte gick att höra, det blev lite korrupt och nu är det borta för alltid. Vi deppade ihop en stund men tog på oss galoscherna igen och spelade in ett nytt avsnitt igen! Så det här är avsnitt 6, men egentligen 7, för oss, men inte för er... Skitsamma!

Det längsta vi hittills släppt eftersom det var smockfullt av recensioner, rants och nyheter ifrån C...


#5 Space Jam 2 och Kevins "Google Translatade Filmcitats Frågesport"
#5
07/26/2021

Avsnitt fem och jubileum i denna fantastiska frågesportspodcast!
I detta här avsnitt så blir det lite filmnyheter i vanlig ordning och sedan en hel del filmrecensioner utav Johan, som recenserar:
Space Jam: A New Legacy, Fear Street Trilogin och Pig!

Kevin utmanar sedan Johan på lite underhållande Frågesport som han har förberett där han har tagit kända filmcitat och kört dem genom Google Translate och översatt till Finska, Danska, Norska och Svenska!

Var Space Jam 2 en bra film? Varför har Johan sett en film om Nicholas...


#4 Dricker Bärs och Recenserar Marvels Disney+ Serier
#4
07/19/2021

Avsnitt fyra i bärspodden! I detta avsnitt blir det party med Johan och Kevin när dem dricker bärs och försöker att stappla sig igenom ett avsnitt fyllt av filmnyheter och annat skoj.

Kevin recenserar Star Wars Jedi Fallen Order och Johan bjuder på en hel drös med recensioner på filmer som han har sett utan Kevin, bland annat Fear Street 1 och 2, Gunpowder Milkshake och Willy's Wonderland.

Dem smått berusade pojkarna tar sig sedan ann att recensera Marvels tre Disney+ serier: Wandavision, Captain Falcon and The Winter Wolf - oc...


#3 Marvelpodden: Är Black Widow Bra eller Pung?
#3
07/11/2021

Avsnitt tre i Marvelpodden! I detta avsnitt blir det spännande Filmnyheter, Vaccinationsbokningar och en hel del Marvel snack där Johan och Kevin tillsammans skapar Från Två Synvinklars officiella MCU Topplista.

Det hettar sedan till ordentligt mellan dem två Podcast värdarna, när dem går huvud mot huvud i ett verbalt tredje världskrig och verkligen lever upp till Podcastens namn, då dem ger sina två väldigt olika recensioner utav Marvels nyaste film Black Widow!

Oj oj oj... Detta kunde ha slutat hur som helst.
 
Ta er gärna en titt på...


#2 Recension av A Quiet Place Part 2 och våra Favorit TV-Serier
#2
07/05/2021

Avsnitt två i denna nu en vecka gamla Podcast!
Här får ni otroliga lyssnare (som har vågat er tillbaka till detta kaos) lyssna på när Johan och Kevin fumlar sig fram i ett desperat försök att strukturera upp ett helt Podcast avsnitt.

Det blir en hel del filmnyheter och trailer snack, det blir även två stycken filmrecensioner, ja du läste det rätt, inte bara en djup recension av A Quiet Place Part 2 utan en av Kevins favoritfilmer (som han tipsade i föregående Podcast avsnitt) som nu Johan har sett...


#1 Pilot avsnittet: "Lär känna oss genom våra Favoritfilmer"
#1
06/27/2021

Pilot avsnittet till denna helt nyfödda Podcast! Här får ni kära lyssnare lära känna Johan och Kevin genom att dem läser upp en topp 10 lista med sina favoritfilmer. Ni får även veta lite om hur deras Podcast kommer att vara strukturerad och vad dem har för planer för framtiden.

Ny Episod varje vecka!

Johan finns att följa på:
https://www.instagram.com/juanito_johansson/
https://www.tiktok.com/@mcjaayy

Kevin finns att följa på:
https://www.instagram.com/kfoglarsson/