De Bonte Avond

10 Episodes
Subscribe

By: Door Bo, Rick en Roy

Zet je feesthoedje maar op want het wordt weer een bonte avond! Elke week vertellen de bonte boys jou de meest opvallende, geinige en wilde nieuwtjes van nu en vroeger. Leun achterover, pak een bakje chips en een lekker glaasje ranja want het wordt weer een feestje!

De Bonte Avond #69
#69
02/22/2024

Deze week hebben de bonte boys helaas wat technische issues. Hierdoor alleen deel 2 en deel 1 in de vorm van een recap. Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #68
#68
02/10/2024

Deze week hebben de bonte boys het over sauna's, geheugen van een goudvis en borrelen bij Google. Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #67
#67
02/08/2024

Deze week (eigenlijk begin januari) hebben de bonte boys het over Blue Monday, Martin in groep 1 en blauwe ogen. Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #66
#66
12/22/2023

Deze week hebben de bonte boys het over het North Sentinel Island, kerstcadeaus en geen bier máááár, wijn! Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #65
#65
12/03/2023

Deze week hebben de bonte boys het over printers, Sinterklaas en surprises! Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #64
#64
12/02/2023

Deze week hebben de bonte boys het over de herfstblues, extenders van 1.4 en meer onzin! Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #63
#63
10/26/2023

Deze week hebben de bonte boys het over Halloweeeeeen, weerwolven en spookverhalen! Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #62
#62
10/15/2023

Deze week hebben de bonte boys het over Rick z'n eigen(!) bier en lifehacks! Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #61
#61
08/25/2023

Deze week hebben de bonte boys het over Bourgondisch(e) tafe(re)len, hangovers en een quiz over Gent! Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!


De Bonte Avond #60
#60
08/14/2023

Deze week hebben de bonte boys het over Ameland, horloges en Whodunit films! Ook krijg je natuurlijk weer de leukste weetjes en de nieuwste releases voor je kiezen én praten we je bij over de afgelopen week! Kruip maar in je lievelingsstoel en laat je oren genieten, want het wordt weer een feestje!