Den Gamle Hytte

40 Episodes
Subscribe

By: Morten Olsen

Journalisterne Morten og Michael har været Brøndbyfans i omkring 30 år. Lars Feist har været fan lige så længe og er desuden tidligere træner i 2. divisionsklubben Holbæk. Hver mandag morgen serverer de holdninger, betragtninger og analyser om drengene fra Vestegnens seneste kamp i Superligaen. Tonen og stemningen er løssluppen og til tider plat. Her er ingen tilstræbt objektivitet. Det er 100 procent partisk og 100 procent gult og blåt.

BIF - Silkeborg
Last Sunday at 7:35 PM

20 af de bedste Brøndby-minutter i sæsonen blev opfulgt af 70 af de dårligste, og så kan det altså ikke blive til meget kødssovs til Brøndby-drengene. I Den Gamle Hytte er der ikke meget tvivl om, hvem der er Oscar og Vilfort, men systemet er oppe til debat. Og så er der to nye Uhre-sange til din playliste.


BIF - FCM
08/30/2021

Rædselsstart, taktisk genistreg, sejr og clean sheet. Den Gamle Hytte dissekerer sejren over FC Midtjylland.


Brøndby - Salzburg
08/26/2021

Ærgerlige fejl kostede måske en plads i Champions League, men mange leverede også en fin indsats, ikke mindst tilskuerne på Brøndby Stadion.


OB - Brøndby
08/22/2021

2-0 er den farligste føring. Den var i hvert fald ikke sikker for Brøndby i går. Skarpheden er tilbage i front, men mangler stadig lidt bagude og sæsonstarten har været rigtig rigtig sløj. Hvis den var en kage, ville den være meget klam.


Salzburg - Brøndby
08/18/2021

Vi lever stadig i CL-kvalen takket været en mandfolkepræstation imod et bedre hold. Så det var en af de dage, hvor det gjorde ondt at pege på en Oscar. Derudover handler det også lidt om Erik Paaske.


BIF - FCN
08/14/2021

Sæsonstarten er en smadrekage mener Lars, og der manglede et rødt kort i kampen mod FCN.Desværre manglede der også kvalitet i BIF's spil. Hør analysen, og hvad der var værst og bedst.


FCK - BIF
08/08/2021

Derbynederlag og tre point i fire kampe. Betyder det vi skal være bekymrede, og hvad skal vi lægge i de handler der er lavet i løbet af ugen. Hytten er veloplagt trods nederlag og giver dig her en time om derbyet og ugen der gik.


Vejle-BIF
08/01/2021

Lars er tilbage, og han er godt og grundigt bitter! CV er tæt på dumpet, mener det tilbagevendte hyttemedlem, ligesom de tre midterforsvarere heller ikke imponerer. Det gør tilgengæld de nye Uhre-sange.


Brøndby - Viborg
07/25/2021

En stadig sommerferieramt hytte taler sig igennem dagens opgør med en kroatisk hotelbar som bagtæppe. Vi vender nye anføreremner, møder en MEGET ung og dedikeret fan, og så sætter vi musik til nogle af lytternes digte om Mikael Uhre.


Mestre! Hva så nu?
06/10/2021

Søren Colding er tilbage i hytten, hvor vi samler op på et par hængepartier fra mestersæsonen. For hvem skal have årets Oscar? Og Vilfort? Og hvad skal der ske med den Uhre-trøje, vi har talt så meget om? Derudover har hytten en gæsteekspert, som giver sit bud på, hvordan vi skal forvente, at Brøndby bruger (eller holder på) de mange dejlige millioner, mesterskabet udløser. Og om det overhovedet er realistisk at få Daniel Wass hjem til Vestegnen.


MESTERSKAB
05/25/2021

Sejr, triumf, mesterskab, eufori, lykke


AGF - BIF
05/20/2021

Vi ligger nummer 1. og hyttemedlemmerne er følelsesladet og ikke så meget mere. Hold nu op en mandfolkepræstation


FCK-BIF
05/16/2021

Kan det ligefrem vise sig at være godt for Brøndby, at Jobbe ikke er med i de to sidste kampe? Lars tvivler, men er (måske) overraskende optimistisk i forhold guldchancerne. Og så taler vi som sædvanlig om kødsovs, Oscar og Vilfort efter nederlaget i Parken.


BIF-NOSTALGI: Dengang Mogens scorede med hovedet
05/12/2021

Vi markerer 25-årsdagen for en af de mest medrivende dramaer i Superligaens historie, der heldigvis fik en lykkelig afslutning for Brøndby.

Medvirkende: Morten Olsen og Mogens Krogh
Der blev brugt lyd fra Zapsplat og freesound.org


BIF-FCM
05/09/2021

Lars er i chok. Ikke over den særdeles lækre 3-1 sejr over FCM, men over Morten og Michaels valg af Oscar. Vi drømmer om mesterskab, finder huller i osten og drysser kendisstøv over Den Gamle Hytte.


#Uhrepå15... og vi tæller stadig
05/07/2021

Hvor mange mål har Uhre scoret på sin førsteberøring, hvad var Uhres eget mål for sæsonen og hvilke angribere prøver han at lære af, når han sidder og ser youtube derhjemme om aftenen. Få svarene, hvor Den Gamle Hytte har besøg af Mikael Uhre og Brøndby- og Uhre-fan. Aske Stentoft.


RFC-BIF
05/02/2021

Den Gamle Hytte er lidt i chok. Hvad var det lige, der gik galt i Randers? Vi vadede jo i chancer! Lars forsøger at forklare det og er meget uenig med Michael om Andreas Bruus, mens Morten har gang i et vaskeægte matchmaking-projekt mellem en af Brøndbys helt store profiler og en hytte-lytter.


BIF - Randers
04/25/2021

Vi har en lille reportage fra Hytten og en analyse af Radosevic, og så kan du til sidst høre om en fan, der fik en uventet men behagelig overraskelse på sin plads på stadion. Derudover er der selvfølgelig bare glæde over sejren og at stadion er åbent igen.


FCN - BIF
04/21/2021

Lars Feist leverer en pivringe præstation og har svært ved at erkende sit nederlag i Uhrepå15-konkurrencen. Men det har svært ved at ødelægge den gode stemning i Hytten oven på en dejlig 3-0-sejr.


BIF-AGF
04/18/2021

Så kom vi endelig på pointtavlen i mesterskabsspillet. Alligevel er der dumpekarakter fra Søren Colding, og kødsovsbarometret lander ikke på mere end en bolognese fra Bjæverskov. Men den er også god! Og så vender vi Pavlovic' præstation og uddeler på vanlig vis Oscar og Vilfort.


BIF-FCK
04/11/2021

Søren Colding gæster Den Gamle Hytte og har et lidt anderledes syn på Daramys mål end det de fleste diskuterer. Derudover så lykkes det den samme spiller at få både Oscar og Vilfort og så er Hytten faktisk nogenlunde fortrøstningsfulde i forhold til topkampen.


FCM-BIF
04/05/2021

Fortvivl ej! Der er masser af håb endnu. Men du gætter aldrig, hvilket medlem af Den Gamle Hytte, der tror mest på guldet efter nederlaget i Herning. Der er analyse, kødsovsbarometer og 3 x Vilfort til en spiller, som normalt ikke får meget ros i hytten.


ASSISTENTEN Martin Retov
03/29/2021

Mens vi venter på guldkampen og det første brag i Herning, har Den Gamle Hytte taget en snak med assistenttræner Martin Retov. Om hans rolle i truppen, om sportsdirektør-ambitioner, og om den tidligere midtbanekrigers ligheder med en nuværende midtbanekriger i Brøndby. Og så får Martin Retov det måske mest ubehagelige spørgsmål, han nogensinde har fået.


BIF AGF
03/21/2021

Det var en rodet kamp, men et dejligt point, og så ender vi på 1.-pladsen efter et yderst godkendt grundspil. Michael er væk, men Lars og Morten går jinglebonanza, giver en pæn karakter på kødsovsbarometret, og så er der ros til Brøndby fra fodboldeksperten Morten Croner Sejersbøl.


OB - BIF
03/14/2021

3-0 og OB spillet ud af banen i årets måske bedste kamp, hvor hyttefolkene har meget svært ved at pege på en Oscar. Vi spørger Søren Colding til Brøndbys mesterskabschancer og prøver at se frem imod nogle scenarier for kampe i Europa til efteråret.

00.00 analyse af kampen
10.45: Scenarier for Europa
20.15 Colding og mesterskab
32.00 Oscar/Vilfort


LEGENDEINTERVIEW: Søren Colding
03/11/2021

Mange gættede det. Det er Søren Colding, der er den hemmelige legende. Vi mødte ham til en times snak om vindermentalitet, om hvordan opgørende imod FCK gik fra at være fodboldkampe til de største kampe i Skandinavien, hvordan han fik chancen i BIF og blev omskolet til back. Vi taler også lidt om landsholdet og en nok så berømt spurt imod Thierry Henry.


BIF-FCK
03/05/2021

Brilleaber! Brilleaber! Der er sang og skål i hytten efter 2-1-sejren i VAR-showet mod FCK. Boomeren fra Bjæverskov er tilbage, og der er kommet et nyt medlem af Den Gamle Hytte. Det er intet mindre end en vaskeægte Brøndby-legende. Og så siger vi ikke mere.


BIF - Randers
03/05/2021

Brøndby spildte en gylden mulighed for at komme tilbage på 1.-pladsen, og leverede samtidig et regnskab med underskud. Vi prøver at gejle 0-0-kamp og et årsregnskab op til en halv times underholdning.

Medvirkende:
Morten Olsen
Michael Ørtz Christiansen
Jesper Jørgensen, Deloitte


FCM - BIF
03/01/2021

Et ærefuldt nederlag giver desværre ingen point, men der er grundlæggende tommel up til indsatsen i Herning. Derudover, så har vi komponisten bag vores nye Jung-sang med.


Jungsang
03/01/2021

Den Gamle Hyttes ode til Tony Jung, lige til at downloade og lægge på alle dine yndlingsplaylister.


BIF - Vejle
02/21/2021

Vi ligger nummer 1, men er niveauet højt nok, når vi skal møde alle de andre tophold. Og skal Jung have sin egen sang? Det og meget mere i dagens hytte.


Lyngby - Brøndby
02/14/2021

Kan vi drømme om guld? Og var vi overhovedet gode, da vi massakrerede Lyngby med 4-0? det diskuterer en fuldtallig gammel hytte i dag, hvor der også er en meget overraskende Vilfort.


BIF - AaB
02/08/2021

Lars introducerer udtrykket "op i kødsovsen", og Morten kan ikke huske, hvor mange spillere, der er på et fodboldhold. Til gengæld er alle enige om, at det var en skidt indsats, og hvem der skal have Oscar.


FCN - BIF
02/04/2021

Vi ligger nummer 1, så i Den Gamle Hytte er Morten og Michael glade, men de undrer også lidt over valget af wingbacker.


CV Transfervindue
02/03/2021

Brøndby er attraktiv for unge spillere, regnskabet ser fornuftigt ud og Transfervinduet er godkendt. CV gør status på vinduet, og giver sit bud på de to bedste transfere i Superligaen i dette vindue.


En uge til sæsonstart med Niels Frederiksen
01/27/2021

Hvordan tager Brøndby det næste skridt i sin udvikling, hvad skal der ske på målmandsposten? Og hvad med 6'er-positionen? Det og meget andet kan du høre Niels Frederiksen fortælle om i denne udgave af Den Gamle Hytte.


Anføreren
01/21/2021

Hør Andreas Maxsøs første reaktion på forlængelsen af Niels Frederiksen, og hvem fra Brøndbyholdet han helst ville tage med i den sibiriske ødemark.


Nytårshytten
12/28/2020

Hvad sker der, når man sætter tre passionerede fans til at samle op på en efterårssæson? Det taler længe, rigtig længe. Hvis du ikke orker det hele, så kan du hoppe lidt rundt.

Mikael Uhre: 11.20
Wing backs 20.40
Transfervinduet Riza 32.50
Transfervinduet kontraktudløb 47.40
Transfervinduet Mike Jensen: 57.00
Transfervinduet Niels F.: 01.12.00
Transfervinduet Jobbe: 01.21.30
Forårssæsonen 01.31.30
Slapstick lydshow 01.38.00
Oscar/Vilfort 01.43.40


Horsens-Brøndby
12/20/2020

Vi ligger nr. 1 efter en udesejr over Horsens. Uhre scorede igen. Jobbe scorede igen. Og så er alt vel godt i Den Gamle Hytte? Nope. Vi finder huller i osten, mens vi glæder os over sejren. Og så tager vi en snak om, hvor vi helst ser Morten Frendrup på banen.


Fremad Amager - Brøndby
12/17/2020

Kampen er virkelig ikke noget at skrive hjem om, men til gengæld, så krydrer vi podcasten med en vaskeægte Brøndby-legende.