Vrouwmens

10 Episodes
Subscribe

By: Ziazan Image Professionals

Jij bent een vrouw! Altijd al geweest maar lange tijd niet zichtbaar voor anderen. Omdat je met het verkeerde lichaam bent geboren. Nu komt jouw echte gender tevoorschijn. Maar het is nogal wat om jezelf eigen te voelen in je nieuwe voorkomen. Als trans vrouw is vrouwzijn je niet met de paplepel ingegoten. En zaken waar cis vrouwen jaren voor hebben gekregen om te ontdekken, moet jij je in korte tijd eigen maken. Ik ben Marielle Veerbeek, transformatiecoach voor transgender vrouwen. Al jaren help ik vrouwen met hun sociale transitie. Want jezelf krachtig als vrouw presenteren is te leren. In...

Halslijn
Last Wednesday at 12:57 PM

De juiste halslijn accentueert je gezichtsvorm en de verkeerde ontsiert. Zaak dus om te weten welke halslijnen voor jou geschikt zijn. In deze aflevering leg ik je uit hoe je dat ontdekt. 


Denier Demystified – over dikte van panty’s
07/03/2024

Er zijn panty's in allerlei diktes. Welke moet je wanneer kiezen? In deze podcast hoor je meer over de verschillen.


Waarom alleen trans vrouwen en geen mannen
06/19/2024

Waarom zoeken alleen trans vrouwen en geen trans mannen hulp bij mij voor hun sociale transitie?


Een spikkeltje kleuranalyse
06/12/2024

De ondertoon van je huid zegt veel over welke kleuren jou goed staan.  In deze aflevering vertel ik je alles over warme en koele kleuren: hoe je ze herkent en hoe je ze kunt toepassen in jouw kleding.


Krijgertjes
06/05/2024

Kleding moet je staan, zitten en liggen. Als een item niet aan deze voorwaarden voldoet, zul je er nooit blij van worden. Wat bedoel ik hiermee en hoe pas je het toe op een krijgertje? 


Opruimen lucht op!
05/29/2024

Valt bij jou de kleding je spontaan tegemoet als je jouw kast opendoet? Tijd voor een opruimsessie! Het ordenen van je garderobe geeft gelijk een opgelucht gevoel. Het helpt ook om overzicht te krijgen. Hoe begin je en wat doe je met overbodige items? Maar hoe pak je het aan? In deze podcast deel ik handige tips waarmee je meteen aan de slag kunt en advies wat je met overtollige kleding kunt doen.


Mooi zijn gaat niet om je kledingmaat
05/22/2024

Schoonheid hangt niet af van je kledingmaat. Iedereen is mooi zoals ze is, ongeacht of je maatje 36 hebt of niet. Het gaat om je uitstraling, zelfvertrouwen en hoe je jezelf voelt. Je bent prachtig precies zoals je bent!


Stoffige namen
05/15/2024

Benieuwd naar de betekenis achter termen zoals 'chiffon' of 'plissé' als je ze ziet in kledingbeschrijvingen? Geen zorgen! In deze podcast leg ik je alles uit, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten wanneer je kleding koopt. 


Kleur kiezen voor je haarwerk
05/08/2024

Je wilt graag een haarwerk en je kunt kiezen uit tig haarkleuren. Wat moet je nemen? Luister eerst naar deze podcast. Want het is jammer als je een verkeerde kleur bestelt.


Maak je outfit spannend en persoonlijk
05/01/2024

Saaie outfits? Niet meer als je deze podcast hebt geluisterd! Krijg tips hoe je je outfit boeiender maakt en hoe je met je kleding laat zien wie je bent.