Три жени споделят

3 Episodes
Subscribe

By: Център Славей

Какво интересно се случва в света на терапията, женската енергия и въобще - нека поговорим за нещата от живота! Три жени споделят.Creative Team: Савина Дилова - CI Practitioner, Хипнотерапевт, Рейки Мастър и Учител; Славея Сакаджийска - Сертифициран Арт терапевт, Коуч, Фасилитатор на женски кръгове, водеща на медитации и енергийни практики; Севим Караоглан - Дипломиран лекар, бъдещ специализант по Клинична лаборатория. Водеща лечебно медитативно пеенеAudio & Editing: Айхан Караоглан

Тревожност и паник атаки
#3
03/18/2023

Какво са паник атаките и как да се справим с тях?

Кое поражда хроничната тревожност?


Женственост и женска енергия
#2
03/08/2023

Как да развиваме женската си енергия? Кога се чувстваме най-женствени и как по-често да се случва? Какво означава за нас да бъдеш жена? Обсъждаме отговорите си на тези и много други въпроси.

Взехме си от този разговор усещането колко прекрасно преживяване може да бъде да бъдеш женствена и с радост го споделяме с вас!

В подкаста слушате Савина Дилова - Рейки мастър и хипнотерапевт, и Славея Сакаджийска - Арт терапевт, коуч, фасилитатор на женски кръгове.


Емоционалност и емоционална интелигентност
#1
03/04/2023

Говорим си със Савина Дилова и Славея Сакаджийска - двама терапевти, които се обучават за психолози, за силата на емоционалността и предизвикателствата пред които са изправени по-емоционалните хора. Вече е известно, че емоционалната интелигентност може да бъде развита и споделяме техники за това. Приятно слушане!