A'HvaForNoget

10 Episodes
Subscribe

By: Sophia Brown & BK

A’HvaForNoget man! Lyt med hver søndag kl. 10:00, hvor Sophia Brown og BK, snakker om alt mellem himmel og jord. Bedøvende, samt spændingsfyldte samtaler hvor der ingen hjørner skæres. De to værters diversitet garanterer den bedst mulige underholdning fra øverste hylde!

Sådan håndterer du gruppepres
#4
07/02/2023

I denne episode taler Sophia & BK om grupperes. Her reflekterer de over hvordan du nemmest enten helt undgår det eller håndterer det på bedst mulige vis. 


Hvordan du overlever gymnasiet
06/25/2023

I denne epsiode taler Sophia og BK om hvordan du overlever gynmasiet og får det bedst ud af dine 2 eller 3 år på skolebænken! 


Digital mobning
06/18/2023

I den her episode tager Sophia og BK fat på et svært emne, nemlig online mobning. De reflekterer over de problematikker der er, om forældrenes rolle og hvad man selv kan gøre, for at komme det til livs. 


Throwback til puberteten
#1
06/11/2023

Velkommen til sæson 3! Sophia og BK vil i denne sæson fokusere på det med at gå fra ung shabab til voksen sjakal. I det her afsnit taler vi om puberteten, og reflekterer over hvordan vi selv oplevede den, og deler gode tips og tricks.


Backstage hemmeligheder ft. TOKO
#8
05/21/2023

I dette bonusafsnit har vi besøg af sanger og musiker TOKO! Han fortæller om sin rejse med musikken og deler vilde backstage hemmeligheder. 


At turde være sig selv ft. Sinan Türkmen
#7
05/14/2023

I dette afsnit har vi besøg af realitystjerne og influencer Sinan Türkmen! Vi taler om hvordan det er at turde være anerledes, at få hate og hvor vigtigt det er at kunne være sig selv.


Bro du drikker for meget
#6
05/07/2023

Er det en trend at drikke alkohol? Og smager det overhovedet godt? I denne episode taler vi om emnet “Alkohol”. Hvor vi diskuterer konsekvenserne ved alkohol samt mulige årsager til hvorfor vi i Danmark har en populær "drukkultur".


Din guide til ghosting på sociale medier
#5
04/30/2023

I dagens episode guider vi dig igennem begrebet "ghosting". Hvad er ghosting og er det nogensinde okay ikke at svare? Eller er det bare gamet? Lyt med og hør hvad vi tænker om det!


Kysset med sin bedste vens mor?
#4
04/23/2023

Kysset med sin bedste vens mor? Forelsket i sin bedste venindes kæreste? Sandhed eller løgn? I denne episode tager vi 3 af jeres dilemmaer op, hvor vi reflekterer, diskuterer og argumenterer med udgangspunkt i vores holdninger og synspunker.. Lyt med og hør hvordan vi tænker I bedst løser jeres dilemmaer.


Fra delt nøgenbillede til Only Fans ft. Lærke Bodilsen
#3
04/16/2023

I dette afsnit har vi besøg af Lærke Bodilsen, som for nogle år tilbage ufrivilligt fik delt et nøgenbillede med Danmark.