FC Time-out

13 Episodes
Subscribe

By: FC Time-out

Jou wekelijkse nieuwtjes, analyses en sport gerelateerde zaken omtrent de Eredivisie, La liga, Premier League, Bundesliga, Formule 1 en nog veel meer!!! Je bent weer helemaal UP-TO-DATE met de FC Time-out podcast.

Het Slotakkoord van de Eredivisie
#17
Last Friday at 9:56 PM

Bij de 17de aflevering van FC-Time-out hebben we het over het slotakkoord van de Eredivisie, nemen verschillende stellingen over de Eredivisie onder de loep en bespreken we de Europa league finale waarin Mourinho de hoofdrol op zich nam. Allemaal te horen bij de aflevering van FC Time-out.


Wie anderen wil leiden als hoofdcoach, moet eerst zijn eigen meester worden.
#16
05/26/2023

Bij de 16de aflevering van FC Time-out hebben we het over de ontknoping die eraan zit te komen in de Eredivisie, Ten Hag die Manchester United Champions league bezorgd, Ruud van Nistelrooij die bij PSV is vertrokken en Borussia Dortmund die op het punt staat om na 11 jaar weer kampioen te worden. Allemaal te horen bij de 16de aflevering van FC Time-out.


De keerzijde van Succes als je kampioen wordt.
#15
05/19/2023

Bij de 15de van FC Time-out hebben we het uitgebreid over het kampioenschap van Feyenoord. De keerzijde van het kampioenschap nu er veel spelers in de picture staan van grote Europese clubs. Barcelona die kampioen is geworden, Manchester City die Real Madrid weggevaagd heeft en alle andere Europese wedstrijden deze week met een speciale focus op AS Roma en AZ Alkmaar. Allemaal te beluisteren bij de 15de aflevering van FC Time-out.


'To finish first, you first have to finish'
#14
05/13/2023

In de 14de aflevering van FC Time-out analyseren we de Champions league kraker tussen Real Madrid - Manchester City, De Derby della Madonnina tussen Inter & AC Milan, Feyenoord die zichzelf op matchpoint heeft gezet tegen Excelsior, Ajax & AZ die de punten delen en PSV die zo goed als zeker de tweede plek in handen heeft. Allemaal te horen bij de 14de aflevering van FC Time-out.


De KNVB beker finale was Nederlands onwaardig
#13
05/05/2023

In de 13de aflevering van FC Time-out bespreken we de beker finale van de KNVB beker, hoe de selecties van de top 3 na deze zomer eruit kunnen zien, Napoli officieel kampioen is, Manchester City op weg naar de treble en het ouderwetse vragenvuurtje met Rico en Joey als vaste tafelgasten. Allemaal te horen bij de 13de aflevering van FC Time-out


Erling haaland is de mannelijke rapunzel
#12
04/28/2023

Bij de 12de aflevering van FC-Time out bespreken we de chaos bij Ajax, Arsenal die de titel niet meer in handen heeft, Wanneer Feyenoord de titel prolongeert, Joey Kooi en zijn Teletubbie boekje en beschouwen we voor op de Beker Finale van aankomende zondag in De Kuip. Allemaal te horen bij 12de aflevering van FC Time-out!!


De avonturen van Dayot Upamecano & Harry Maguire.
#11
04/21/2023

In de elfde aflevering van FC Time-out bespreken we de doldwaze avonturen van Upamecano & Maguire, Moeten we van Mourinho meer naar AS Roma gaan kijken in plaats van Napoli & Manchester City, Bespreken we het succes van AZ Alkmaar en gaan we voorbeschouwen op PSV vs Ajax, Feyenoord vs Utrecht en FC Twente tegen Sparta.Allemaal te horen bij FC Time-out.


Sarina Wiegman is de vrouwelijke Pep Guardiola
#10
04/07/2023

In deze aflevering van FC Time-out bespreken we uitgebreid de kwestie over de problemen met betrekking tot supporters, De eredivisie die lijkt gespeeld te zijn, Sarina Wiegman die Brazilië overhoopt speelt en Chelsea die besluit Frank Lampard toch weer aan te nemen als Hoofdtrainer. Dat allemaal in de nieuwste aflevering van FC Time-out


De KNVB & Kip kerrie is vragen om problemen
#9
03/31/2023

Bij de 9de aflevering van FC Time-out hebben we het over de veelbesproken klassieker, De Interland periode van Nederland tegen Frankrijk en Gibraltar, De aankomende klassieker in de kuip en de derby van Rotterdam. Daarnaast zijn er nog genoeg andere voetbal gerelateerde zaken te bespreken in de nieuwste aflevering van FC Time-out.


El clásico de Holanda
#8
03/18/2023

Met vandaag bij FC Time out blikken we vooruit op de klassieker op zondag. we bespreken de Europese successen van Feyenoord en AZ en robot Håland die in zijn eentje RB Leipzig sloopt. We bespreken de definitieve selectie van Oranje en we blikken vooruit op het Nederlands elftal die zal gaan oefenen tegen Frankrijk en Gibraltar. Alles te horen bij deze gloednieuwe aflevering van FC Time-out


Wieffer heeft Oranjekoorts
#7
03/10/2023

Aflevering 7 van FC Time-out met vandaag uitgebreid de 7-0 nederlaag van het Manchester United van Erik Ten Hag, Arsenal die een 0-2 achterstand wegpoetst, De top 4 wint zijn wedstrijden professioneel en natuurlijk de Champions league, Europa league en Conference league. Allemaal bij de 7de aflevering van FC Time-out!!


Het sprookje van de 11 Spakenburgers
#6
03/03/2023

Aflevering 6 van FC Time out met vandaag het sprookje van Spakenburg, Het penalty moment van Heerenveen-Feyenoord, Had Dick Advocaat met zijn sterkte opstelling moeten spelen en we bespreken de voorselectie van het Nederlands elftal.

Allemaal te horen bij de 6de aflevering van FC Time-out.


Magie op de europese velden
#5
02/17/2023

In deze mega aflevering van FC Time out gaan we het hebben over de Champions league, Europa league, Conference league, Premier League en voorbeschouwen op de topper tussen Feyenoord en AZ in de Eredivisie. Waar ging het mis voor Ajax en PSV? gaat Arsenal uit deze dip komen en zal Chelsea alsnog van Dortmund winnen?

Je hoort het allemaal bij de nieuwe aflevering van FC Time-out.