FC Time-out

4 Episodes
Subscribe

By: FC Time-out

Jou wekelijkse nieuwtjes, analyses en sport gerelateerde zaken omtrent de Eredivisie, La liga, Premier League, Bundesliga, Formule 1 en nog veel meer!!! Je bent weer helemaal UP-TO-DATE met de FC Time-out podcast.

S02E30: ''Historische overwinning in Rotterdam''
#30
04/12/2024

In de 30ste aflevering van FC Time-out bespreken we de vernedering van Ajax in de Klassieker, PSV die een voorschot op de titel doet, de Europese top wedstrijden in de Europese competities en we blikken vooruit op de sleutel duels in de eredivisie & Europa.

Dit en nog veel meer in de 30ste aflevering van FC Time-out!!


S02E29: ''Elk aandeel heeft zijn nadeel''
#29
04/06/2024

In de 29ste aflevering bespreken we de week van de Eredivisie met daarbij bizarre uitslagen, Ajax waar het regelrecht een zooitje is, PSV die op titelkoers is en we blikken vooruit om de mooiste wedstrijd van het jaar genaamd de Klassieker. Ook bespreken we de immense topper tussen Chelsea en Manchester United en we eindigen de aflevering logischerwijs met het vragenvuurtje.

Dit en nog veel meer in de 29ste aflevering van FC Time-out.


S02E28: ''Een week Interland, niet zo interessant''
#28
03/29/2024

In de 28ste aflevering van FC Time out bespreken we de Interland week waarbij Nederland tegen Duitsland en Schotland speelde en Polen naar het EK ging. Ook bespreken we de salaris eisen van het vrouwen voetbal en focussen we op de toekomst van de eredivisie waarbij de klassieker volgende week in het verschiet staat.

Dit en nog veel meer in de 28ste aflevering van FC Time-out!!


S02E27: ''The Northwest Derby liet zien waarom voetbal zo mooi kan zijn''
#27
03/23/2024

In de 27ste aflevering blikken we terug op de laatste eredivisie weekend waarbij PSV door Joey kooi alsnog met de winst vandoor ging, Ajax die moeite had met Sparta en Van Ottele die Feyenoord in het zadel hielp. Verder bespreken we de topper tussen Liverpool & Manchester United en blikken we vooruit op de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal.

Dit en nog veel meer bij de 27ste aflevering van FC Time-out!!!