FC Time-out

10 Episodes
Subscribe

By: FC Time-out

Jou wekelijkse nieuwtjes, analyses en sport gerelateerde zaken omtrent de Eredivisie, La liga, Premier League, Bundesliga, Formule 1 en nog veel meer!!! Je bent weer helemaal UP-TO-DATE met de FC Time-out podcast.

S02E36: '' Het eindsignaal van Seizoen 2''
#36
06/08/2024

In aflevering 36 blikken we terug op seizoen 2 en voorspellen we wat er in de komende transferperiode nog allemaal kan gebeuren. Feyenoord en Ajax die een nieuwe trainer hebben, Real Madrid die de Champions league wint, Olympiakos & Atalanta die de andere Europese bekers winnen en we blikken alvast vooruit op het EK.

Dit en nog veel meer te horen bij de allerlaatste aflevering seizoen 2 van FC Time-out!!


S02E35: " Een blunderende stadionspeaker die de promotie heeft vergokt"
#35
05/13/2024

In de 35ste aflevering van FC Time-out bespreken we als eerste het slotakkoord in de KKD waar Roda binnen een week van directe promotie naar play-off is gegaan. De eredivisie & de Premier league die zijn naderende einde komt waarbij in de Eredivisie alles wel beslist lijkt maar in de Premier league nog een titel geprolongeerd moet worden.

Naast dat heeft Xabi Alonso zijn Invisible treble bijna te pakken en kunnen we ons ook gaan opmaken voor wat prachtige Europese finales.

Dit en nog veel meer in de 35ste aflevering van FC Time-out.


S02E34: '' Xabi Alonso gaat de invinsible treble pakken''
#34
05/04/2024

In de 34ste aflevering van FC Time-out bespreken we de invisible run van Bayer Neverlusen die op weg is de invisible treble te pakken. Real Madrid die een geweldige pot speelt tegen Bayern München, Dortmund die Mbappe verslaat en de grote verrassing die Olympiakos heet versloeg de favoriet Aston Villa in de conference league. We beschouwen voor op de 32ste speelronde van de Eredivisie en we vragen ons af wie Ajax en Feyenoord als nieuwe trainer nou gaan samenstellen.

Dit en nog veel meer in de komende podcast aflevering van FC Time-out!!


S02E33: ''Arne Slot gaat een prachtige vervolgstap tegemoet in Liverpool''
#33
04/27/2024

In de 33ste aflevering van FC Time-out bespreken we de bekerfinale, Arne Arend Slot die richting Liverpool gaat verhuizen, Ajax die achter Potter aanzit en PSV die officieus kampioen is na de mega rondo in Heerenveen.

Dit en nog veel meer in de 32ste aflevering van FC Time-out!!


Beker Finale Special: ''NEC heeft laten zien hoe je een topploeg moet verslaan''
#32
04/21/2024

In deze speciale aflevering van FC Time-out beschouwen we voor op de KNVB bekerfinale tussen Feyenoord & NEC Nijmegen. We blikken vooruit, kijken terug op andere beker finales en we kijken met name vooruit hoe beide ploegen ervoor staan.

Dit en nog veel meer bij de speciale beker uitzending van FC Time-out!!


S02E31: ''Ajax vind de weg omhoog & Vitesse officieel gedegradeerd''
#31
04/20/2024

In deze duo aflevering van FC Time-out bespreken we de topper van Ajax tegen FC Twente waar Kenneth Taylor een groot aandeel in had, Feyenoord dat wint in Fortuna en PSV die volgende week de titel kan veiligstellen.

Ook bespreken we natuurlijk de Champions league en kijken we vooruit op de halve finales en daarbij de Finale in de Kuip.

Dat en nog veel meer bij de 31ste aflevering van FC Time-out.


S02E30: ''Historische overwinning in Rotterdam''
#30
04/12/2024

In de 30ste aflevering van FC Time-out bespreken we de vernedering van Ajax in de Klassieker, PSV die een voorschot op de titel doet, de Europese top wedstrijden in de Europese competities en we blikken vooruit op de sleutel duels in de eredivisie & Europa.

Dit en nog veel meer in de 30ste aflevering van FC Time-out!!


S02E29: ''Elk aandeel heeft zijn nadeel''
#29
04/06/2024

In de 29ste aflevering bespreken we de week van de Eredivisie met daarbij bizarre uitslagen, Ajax waar het regelrecht een zooitje is, PSV die op titelkoers is en we blikken vooruit om de mooiste wedstrijd van het jaar genaamd de Klassieker. Ook bespreken we de immense topper tussen Chelsea en Manchester United en we eindigen de aflevering logischerwijs met het vragenvuurtje.

Dit en nog veel meer in de 29ste aflevering van FC Time-out.


S02E28: ''Een week Interland, niet zo interessant''
#28
03/29/2024

In de 28ste aflevering van FC Time out bespreken we de Interland week waarbij Nederland tegen Duitsland en Schotland speelde en Polen naar het EK ging. Ook bespreken we de salaris eisen van het vrouwen voetbal en focussen we op de toekomst van de eredivisie waarbij de klassieker volgende week in het verschiet staat.

Dit en nog veel meer in de 28ste aflevering van FC Time-out!!


S02E27: ''The Northwest Derby liet zien waarom voetbal zo mooi kan zijn''
#27
03/23/2024

In de 27ste aflevering blikken we terug op de laatste eredivisie weekend waarbij PSV door Joey kooi alsnog met de winst vandoor ging, Ajax die moeite had met Sparta en Van Ottele die Feyenoord in het zadel hielp. Verder bespreken we de topper tussen Liverpool & Manchester United en blikken we vooruit op de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal.

Dit en nog veel meer bij de 27ste aflevering van FC Time-out!!!