Merre me Long Show

10 Episodes
Subscribe

By: Top Albania Radio

“Merre Me Lëng” është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohet aktualitet dhe ngjarjet kryesore të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorë, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin te dëgjuesit informacion në mënyrë argëtuese. Emisioni starton me një nga ngjarjet kryesore të javës, duke vijuar më pas me rubrikën e Horoskopit, por që sigurisht që këtu parashikimi i shenjave do të ketë si bazë humorin. Më pas vazhdohet me Kjo Ditë në Histori ku do të përmenden disa ngjarje historik...

Zamira Kita zbulon më shumë detaje në lidhje me filmin “Në kuadër të dashurisë”!
07/01/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj. 


Alessandra Celentano: “Nuk kam patur favore për shkak se isha mbesa e Adrianos, madje është e kundërta”!
06/24/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj. 


Shqiptarët nuk paguajnë dot faturën e ujit dhe dritave!
06/17/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj. 


Luizi refuzon të shkojë në dasmën e vitit!
06/10/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj. 


Tezja e Kiarës ka diçka për t’i thënë Zhaklinës!
06/03/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj.


Elton Kikia: “Lashë gazetarinë për t’u marrë me gomarica”
05/29/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj. 


Artan Imami: “Rama është një nga komedianët më të suksesshëm në Shqipëri”!
05/22/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj.


Gent Zenelaj: “Artistë nuk janë ata që pamë në BB VIP”!
05/15/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj.


“Punon kali, ha gomari”, Maestro hedh kunjën për…
05/06/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj.


Luizi alien?! Ja çfarë thonë studimet…
04/29/2023

Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota.Në program nuk do të mungojnë edhe intervistat me personazhe publik por edhe individë të profesioneve të ndryshme, të cilët do të jenë të ftuar në studio dhe do të bashkëbisedojnë me moderatorët për gjëra që i përkasin të ftuarit dhe sigurisht për gjëra që nuk i përkasin aspak.