Rushtid

10 Episodes
Subscribe

By: Radio Nova

Rushtid er ettermiddagsmagasinet med Norges kanskje skjeveste skråblikk. Vi gir deg muligheten til å stresse ned med lettbeinte refleksjoner og digresjoner som aldri hentes inn igjen. Den perfekte avkoblingen hjem fra blytunge forelesninger.

Reality, flymat og udødelig slay
#493
03/20/2024

Martine og Einar får besøk av Dennis, og sammen har de det evig lættis. Koskos, du får lytte om du vil. Du leser jo beskrivelsen, så jeg regner jo med at det kanskje blir litt lytting, men hva vet jeg, kanskje ikke, du bestemmer jo over eget liv og du styrer selvfølgelig det helt sjøl. Ålreit XOXO og hele den ballen der, så snakkes når vi snakkes og god onsdag og god påske når den tid kommer. 


Vi beklager på forhånd
#492
03/14/2024

Velkommen til et sammensurium ingen står inne for. Minst av alt Agr, Kjetil og Einar. Lytt på egen risiko. Snakkes neste uke hold det ekte XOXO


Vi har Vorsesending!
#490
03/07/2024

Vi har vorse-sending!!!! hør på for gooooood stemning!!! love from Agr, Martine, Annenth og Sigrid


Vi innfører Boinking
#489
03/06/2024

I studio i dag kan du høre Kjetil, Lea og Sigrid. Vi innfører nye begreper, er oppgitte over indiefilmene Twilight og forteller om uvaner du ikke burde ha. Happy listening!


Ikke lenger Topp 1 BFF
#488
02/22/2024

Annenth, Agr og Kaia har med seg en halvny rusher. Lea gjør nemlig comeback etter to år med andre eskapader. Vi prøver å demokratisere monarkiet, senke mobilbruk og hjelpe trist jente (13). Lytt! Kanskje forandrer denne episoden livet ditt for alltid. 
IG: @rushtid


Språkrådet, hatets uke og tacolokvie
#487
02/21/2024

Mina, Kjetil og Anders pluss en: Emanuel. Det blir oversetting av norske ord til engelsk, rare stedsnavn, sporter vi hater - og GOD stemning!


God kok! God vibb! God dag! Og vi har en ny rusher!
#486
02/20/2024

En ordentlig godbit her! Elias, Kjetil, Emilie (brand new!) og Johannes er i øret ditt!
Her er det bare å spenne fast sikringen! Vi lager ultimate dater (helt streit), vi gir tips til kjappe og gode mengder med cash, vi vil alle sammen bli litt mer alfa. OG MER! Trykk på play!


Nye rushere, glimt i øyet med gamle, og splitter nytt gameshow!
#485
02/15/2024

Rushtid har fått nye medlemmer! Og to av de får du høre her! Anders og Kjetil. De lager radio for første gang, sammen med Martine og Johannes. I dagens episode får du så mangt! Gamle mennesker, vegetar (men kjøtt), gameshow, og alt i mellom! Lyssna pao!


Blind date x Valentin's special ft. Skumma Kultur
#484
02/14/2024

I denne episoden av Rushtid har vi gjort noe veldig artig, nemlig invitert venner som skal paa date. Haken er at de ikke vet noe om dette paa forhaand. Dette ble en episode med mye rosa ansikter og veldig romantisk stemning. Love is in the air! 

Laget av Astrid Tryggestad Svere, Sigrid Slagstad.
Med Andreas Hjorthaug Vege, Jenny Marie Arntsen, Victor Westerblad og Kaia Olsen Lierstuen.


Fartsbot i Sverige, nakensporter og Vixen awards
#483
02/13/2024

Johannes, Maren og Mina tar deg med på eventyr, det er snakk om billige fartsbøter i Sverige, hvilke sporter burde utføres naken, natt og dags stunt etter vixen awards, og Johannes stiller seg spørsmålet: blir man mer uskyldig når man er i et forhold?