MEDIÁLKA

10 Episodes
Subscribe

By: Tomáš Šusta

Mediálka je podcast o marketingu, komunikaci a PR. Moderátor Tomáš Šusta společně se svými hosty řeší aktuální témata, která hýbou marketingovým světem, probírají, co se povedlo, co se povedlo o trochu méně a co vůbec. Nabídnou pohled do zákulisí úspěšných agentur i zážitky z praxe. Těšte se na inspirativní povídání se zajímavými lidmi, kteří stojí za marketingovými počiny významných značek na českém trhu.

Richard "Ricky" Vandlík - Gastro zážitek
06/30/2023

Tento díl není tak o médiích, jako o projektu, který můžete vídat plout v Praze na Vltavě. Je to malý tip pro vás, jak udělat teambuilding, tip na to, kam vzít svou drahou polovičku na jedinečný brunch. A věřte, to že plujete po Vltavě, je až ten druhý zážitek, který zažijete. 


Adam Dolejš - Tendr nemusí být vždy jen o penězích
06/16/2023

Jak se z IT firmy dostal až k pozici ředitele asociace vyjednavačů? Na co si při vyjednávání dát a pozor a co vše si vyjednat při tendru? To nabízí další díl Mediálky s Adamem Dolejšem. 


Petr Princ - Reklamní kampaň s Mírou Peltou
03/10/2023

Petr Princ měl marketing jako plán B. Nyní ho plán B živí a Petr vede celý marketing v KLIK.CZ. Sám říká, že u služeb, které nabízejí, je těžké pracovat jen s Brand marketingem. Kolik lidí tvoří marketing KLIK.CZ, a jak vznikla kampaň s Mírou Peltou? To vše v dalším díle :-)


Adam Eliáš - Vracíme BOCUSE D'OR do České republiky
03/03/2023

Michelinských hvězd je mnoho. BOCUSE D'OR je jen jeden. Chceme udělat soutěž, která bude světových rozměrů! Příprava největší kuchařské soutěže trvala 2 roky a nyní se jde do finále. Co BOCUSE D'OR je, na co se v květnu můžete těšit? Na všechny dotazy ke kuchařské soutěži odpovídal Adam Eliáš.


Radim Pařík - Lidi v práci nezajímá, že jsi unavený. Uvědom si, že reprezentuješ firmu!
02/24/2023

Moje kariéra vyjednavače začala tak, že jsem po skončení v korporátu nevěděl co budu dělat. Nakonec jsem dostal nabídku od bývalého obchodního partnera, ať pro něj něco udělám a tam to všechno začalo. 


Iva Welker - Jak probíhala fúze mezi VMLY&R, Young & Rubicam a Geometry
02/17/2023

Iva Welker jako Managing director agentury VMLY&R spolupracuje s více jak 60 kreativci. Jak těžké je uřídit tak velký tým? Které kampaně si pro vás letos připraví VMLY&R? Nebo jak těžké je vyslovit název této agentury? Vše v tomto díle :-) 


Ondřej Obluk - Od T-Mobile se můžeme tento rok těšit na zajímavé věci
02/10/2023

Ondřej se v marketingu pohybuje už přes 20 let, za tu dobu prošel v OGILVY několika pozicemi. Za tu dobu mu pod rukama prošlo nespočet kampaní. Jak hodnotí kampaň na sčítání lidu, která obdržela EFFIE nebo jak se mu pracuje s T-Mobilem? To vše v dalším díle podcastu Mediálka. 


Dan Tržil - Napsat knížku nebylo vůbec jednoduché
02/03/2023

Kolik úsilí stojí za napsáním knihy? Kolik lidí musel vyškrtnout, než vydal knížku? Jaké jsou trendy v podcastech? To vše jsem probral s Danem v dalším díle podcastu. 


Aleš Brichta a Ivo Půr - Projekt 13 minut
01/20/2023

S projektem 13 minut vyhráli co se dalo na české i zahraniční úrovni. Na poli PR a reklamní tvorby získávali cenu za cenou. Přes Zlatý středník, Louskáček a EFFIE se dostali až na Cannes Lions. 

Co stálo za přípravou nejúspěšnější kampaně za poslední roky? Kdo všechno se na projektu podílel? Co jim tato kampaň dala ale i vzala? Mají s projektem ještě něco v plánu? Co byl v rámci přípravy a spuštění kampaně největší boj?….. to a mnoho dalšího jsme zvládli probrat v tomto roz...


Eliška Jana Auer - Chcete, aby vaše sociální sítě byly úspěšné? Najděte vyváženost mezi brandem a výkonem
01/06/2023

Influencerka, podnikatelka a především maminka Eliška Jana odtajňuje svou práci. Na co je dobré dbát na sociálních sítích, kolik toho musí zvládat. A především, jak to má s manželem Honzou Auerem nastavené vůči svému synovi, kterého zapojují na sociálních sítích do svých kampaní.