No Honor Pelipodcast

7 Episodes
Subscribe

By: No Honor Pelipodcast

Kolme ystävyyden asiantuntijaa puhuvat videopeleistä huvikseen.

Jakso 7: Kostea Kesäjakso
07/26/2021

Kesän erikoisjakso jossa päästään vihdoin samassa huoneessa äänittämään! Studiossa Tuukka Vatanen, Miika Turkia ja Mikko Niskanen. Spiderman tuijottaa vieressä.


Jakso 6: Kesä tulee, housut pois
#6
05/24/2021

Kesätunnelman kunniaksi poikkelssonit istuvat mikkien ääreen ilman mitään suunnitelmaa. Miten käy viimeisen jakson ennen kesätaukoa? Studiossa Tuukka Vatanen, Miika Turkia sekä Mikko Niskanen.


Jakso 5: Final Fantasy VII Remake
#5
03/31/2021

Trio NoHonorés ovat pelanneet ensimmäistä kertaa Final Fantasy VII Remakea ja nyt he kerääntyvät  analysoimaan tätä videopelien merkkipaalun uusintaversiota No Honor Pelipodcastin erikoisjaksossa. Onko Miika nyt weeaboo? Lähetä palautetta, ehdotuksia tai kysymyksiä osoitteeseen nohonorpelipodcast@gmail.com. Tuottanut Miika Turkia, Mikko Niskanen ja Tuukka Vatanen.
Jakson biisit:
"The Prelude" by Nobuo Uematsu from Final Fantasy VII Original Soundtrack © 1997 Square Enix CO., LTD.
"The Prelude - Reunion" by Nobuo Uematsu from FINAL FANTASY VII REMAKE Original Soundtrack ℗ 2020 SQUARE ENIX CO., LTD.
"Fanfare" by Nobuo Uem...


Jakso 4: Nintendo Direct & Sony State of Play eli: Alkuvuoden pelikato
#4
03/01/2021

Vuosi on alkanut melko hitaasti uusien julkaisuiden osalta mutta onneksi on Nintendo Direct ja Sonyn State of Play jotta pojat saavat apua pelinälkäänsä... vai saavatko?  Lähetä palautetta, ehdotuksia tai kysymyksiä osoitteeseen nohonorpelipodcast@gmail.com. Panelisteina Miika Turkia ja Mikko Niskanen. Tuottanut Tuukka Vatanen. 


Jakso 3: GOTY 2020
#3
01/28/2021

Pojat kerääntyvät käymään läpi heidän henkilökohtaiset vuoden 2020 Top 5 Pelit-listat. Lähetä palautetta, ehdotuksia tai kysymyksiä osoitteeseen nohonorpelipodcast@gmail.com. Panelisteina Miika Turkia ja Mikko Niskanen. Tuottanut Tuukka Vatanen. Codivideot: https://tinyurl.com/yyug77y6


Jakso 2: PS5 Post-Launch ja Buginen Cybertulevaisuus
#2
12/17/2020

No Honor Pelipodcastin toisessa jaksossa käydään läpi mitä ollaan mieltä Playstation 5-konsolista launchin jälkeen ja mitä sillä ollaan pelailtu. Pelit joista keskustellaan: Astro's Playroom, Demon's Souls Remake, Spider-Man: Miles Morales ja Cyberpunk 2077. Lähetä palautetta, ehdotuksia tai kysymyksiä osoitteeseen nohonorpelipodcast@gmail.com. Panelisteina Miika Turkia ja Mikko Niskanen. Tuottanut Tuukka Vatanen.


No Honor Pelipodcast Jakso 1: Playstation 5 Hype
#1
11/16/2020

No Honor Pelipodcastin pilottijaksossa fiilistellään tulevaa Playstation 5 pelikonsolia ja sen myötä tuntuvaa next-gen hypeä. Lähetä palautetta tai kysymyksiä osoitteeseen nohonorpelipodcast@gmail.com. Panelisteina Miika Turkia sekä Mikko Niskanen. Moderaattorina, tuottajana, editoijana sekä logon ja biisien tekijänä Tuukka Vatanen. Kiitokset Easy Allies Podcastille, Conan Needs a Friendille, Nelinpeli Podcastille sekä Pelaajacastille ideoista ja inspiraatiosta.