BXC Ràdio | Baix Camp Ràdio | Ràdio Ciutat de Reus

10 Episodes
Subscribe

By: BXC Ràdio | Baix Camp Ràdio | Ràdio Ciutat de Reus

La ràdio en Xarxa de les terres del Mestral

Comença una nova edició de les jornades de l’orgull LGTBIQ+ a Prades
Last Tuesday at 7:34 AM

Prades acull una nova edició de les jornades de l’Orgull, amb un especial de cinc anys de la creació del personatge Gal·la Rouge. Els actes iniciaran aquest dijous 25 de juliol, i duraran fins al diumenge 28.  Sota el lema “Marxa per l’Orgull rural”, les jornades seran àmplies i diverses. El primer dia, comptarà amb […]

L'entrada Comença una nova edició de les jornades de l’orgull LGTBIQ+ a Prades  ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


#InfopòdcastBXC | Mor ofegat un home de 77 anys a la platja de l’Estany Gelat a Mont-roig
07/19/2024

Bon dia a tothom i pels menys matiners com jo feu-vos un cafè i espavileu. Aquest és l’Infopodcast setmanal de les vil·les de la comarca del Baix Camp amb coproducció amb la Xarxa de Comunicació Local, perquè conegueu tota l’actualitat.

L'entrada #InfopòdcastBXC | Mor ofegat un home de 77 anys a la platja de l’Estany Gelat a Mont-roig ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


La segona edició del festival rural d’arts en viu d’Escena Germinal torna al Camp de Tarragona
07/18/2024

Escena Germinal, el festival rural d’arts en viu del Camp de Tarragona, celebrarà la seva 2a edició entre el 20 i el 28 de juliol, amb l’objectiu de consolidar-se com una cita artística obligatòria al territori, després que la prova pilot celebrada l’any passat rebés una excel·lent acollida. Entre els municipis que hi actuarà són […]

L'entrada La segona edició del festival rural d’arts en viu d’Escena Germinal torna al Camp de Tarragona ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


Santa Teca celebra la vuitena edició del festival d’estiu al Castell Monestir d’Escornalbou
07/17/2024

Santa Teca fa un balanç positiu de la celebració de la vuitena edició, d’aquest cap de setmana, del festival d’estiu al Castell Monestir d’Escornalbou, un dels espais patrimonials més valorat de les comarques de Catalunya. Des de 2010, l’associació cultural promou una proposta híbrida que lliga cultura d’avantguarda amb gastronomia de qualitat, proximitat i temporada, […]

L'entrada Santa Teca celebra la vuitena edició del festival d’estiu al Castell Monestir d’Escornalbou ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


La commemoració dels 600 anys de Santa Anna centrarà la Festa Major a Castellvell del Camp
07/15/2024

Castellvell del Camp celebrarà la Festa de Major de Santa Anna del 12 al 30 de juliol amb una multitud d’actes per a tothom, organitzats per les regidories de Festes, Cultura i Joventut.  Cal destacar activitats com el 10è Concurs de PeTitsCURts, la XXXI Caminata Nocturna, la Trobada Gegantera, la Diada Castellera, el monòleg feminista […]

L'entrada La commemoració dels 600 anys de Santa Anna centrarà la Festa Major a Castellvell del Camp ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


20240712_CM2aHora
07/12/2024

L'entrada 20240712_CM2aHora ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


20240712_CM1aHora
07/12/2024

L'entrada 20240712_CM1aHora ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


#InfopòdcastBXC | Mont-roig del Camp obté el compromís perquè es millori el servei de neteja
07/12/2024

Bon dia a tothom i pels menys matiners com jo feu-vos un cafè i espavileu. Aquest és l’Infopodcast setmanal de les vil·les de la comarca del Baix Camp amb coproducció amb la Xarxa de Comunicació Local, perquè conegueu tota l’actualitat.

L'entrada #InfopòdcastBXC | Mont-roig del Camp obté el compromís perquè es millori el servei de neteja ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


Siurana i el seu pantà, un atractiu turístic que obliga a treballar per evitar la massificació
07/12/2024

Siurana i el seu pantà, ubicats a Cornudella de Montsant, al Priorat, s’han convertit en un fort atractiu turístic a les comarques d’interior de Catalunya. El petit poblet, amb unes vistes magnífiques de la Serra de Montsant, la Gritella i les Muntanyes de Prades i el pantà als seus peus, és destí per excursionistes, escaladors i […]

L'entrada Siurana i el seu pantà, un atractiu turístic que obliga a treballar per evitar la massificació ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.


20240711_CM2aHora
07/11/2024

L'entrada 20240711_CM2aHora ha aparegut primer a BXC Ràdio Ciutat de Reus - Ràdio Online.