Ràdio Ciutat de Tarragona | Tots els continguts rctgn.cat Radio

10 Episodes
Subscribe

By: Ràdio Ciutat de Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona és la primera ràdio per internet de la ciutat de Tarragona i basa la seva programació en el dia a dia de l’actualitat general de la ciutat i del Nàstic. Diàriament, des de primera hora del matí, es presenten els dos butlletins informatius (TGNInfo i InfoNàstic) que posen al dia als oients. Aquesta programació diària es completa els caps de setmana amb la transmissió en directe del partit de futbol del Nàstic, tant a casa com a fora. La programació es pot escoltar mitjançant la pàgina web i també l’apl...

20240418_CM2aHora
Yesterday at 4:06 PM

L'entrada 20240418_CM2aHora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


#CarrerMajor | Food 4 Future de Bilbao
Yesterday at 3:54 PM

Aquest dimecres a #CarrerMajor, el nostre nutricionista de confiança, Guille Mena, ens dona tots els detalls sobre la fira Food 4 Future de Bilbao, on hi participarà com a ponent.

L'entrada #CarrerMajor | Food 4 Future de Bilbao ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


#ODS | Itinerari formatiu per a associacions de Coopcamp
Yesterday at 3:19 PM

Aquest dimarts als #ODS de #CarrerMajor parlem amb Anna Rodríguez, tècnica de Coopcamp, per parlar de l’itinerari formatiu per a Associacions que organitzen a partir del 25 d’abril.

L'entrada #ODS | Itinerari formatiu per a associacions de Coopcamp ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


20240418_CM1aHora
Yesterday at 3:08 PM

L'entrada 20240418_CM1aHora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


#TarragonaDaily | El Mediterrani, protagonista de Tarraco Viva
Yesterday at 2:58 PM

Arriba la 26a edició de Tarraco Viva, que se celebrarà entre el 13 i el 26 de maig. Amb més actes que mai, fins a 350, l’eix central del festival serà el Mediterrani en l’antiguitat. Les activitats buscaran explicar el Mediterrani com a mar de cultures, trobades i conflictes. Com cada any, Tarraco Viva també […]

L'entrada #TarragonaDaily | El Mediterrani, protagonista de Tarraco Viva ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


#LaFurgo | Tarraco Viva
Yesterday at 2:20 PM

Aquest dijous a #LaFurgo de #CarrerMajor parlem del festival Tarraco Viva, que enguany arriba a la 26a edició. L’eix central d’enguay és el Mediterrani en l’antiguitat. Les activitats buscaran explicar el Mediterrani com a mar de cultures, trobades i conflictes. Parlem de tots els detalls i novetats del festival amb el seu director, Magí Seritjol.

L'entrada #LaFurgo | Tarraco Viva ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


#BonDiaTGN | Laura Grau, estudiant Pedagogia URV, i Carme Garcia, coordinadora programa joves tutelats URV
Yesterday at 7:00 AM

Laura Grau, extutelada: “Estic molt orgullosa d’haver arribat a la universitat” Laura Grau López té 19 anys i estudia primer curs de Pedagogia a la URV. És una jove extutelada per la Generalitat que ara viu amb una família d’acollida. La Laura és una dels 5 alumnes de primer de diferents graus de la universitat […]

L'entrada #BonDiaTGN | Laura Grau, estudiant Pedagogia URV, i Carme Garcia, coordinadora programa joves tutelats URV ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


#LesGolfes [#AlCarrer] | “Ricard Checa” a la Gala Miss España 2024
Last Wednesday at 5:50 PM

Després d’oferir-nos un reportatge #AlCarrer de #LesGolfes a l’acte d’entrega de bandes de Miss España 2024, la rèplica golfa de Ricard Checa ha tornat a agafar el micròfon per oferir-nos un recull de moments i entrevistes a la Gala de Miss RNB España 2024 des del Teatre Auditori de Salou on Elizabeth Laker, Miss Tenerife […]

L'entrada #LesGolfes [#AlCarrer] | “Ricard Checa” a la Gala Miss España 2024 ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


20240417_CM2aHora
Last Wednesday at 4:17 PM

L'entrada 20240417_CM2aHora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.


20240417_CM1aHora
Last Wednesday at 3:15 PM

L'entrada 20240417_CM1aHora ha aparegut primer a Ràdio Ciutat de Tarragona.