OKLETSGO

40 Episodes
Subscribe

By: Dzar, Dyn & Razie

After their foray with radio, three married men come together to ease the burden of the common people with the intention to release a warcry in the middle of a board meeting without any sense of humour eminating rays from the hot sun to disemminate by the power of Ra before the judge of the galaxy intercepted by the smiles of wild elephants and the attitude of thinking tapirs just enough to uphold the vicinity of law enforcement order of the blackhole in a podcast.

Part 3: Aku Kene Reject Sana Sini Pasal Kerja
#1118
Yesterday at 11:25 PM

Bukan senang nak jadi baik. Aku dah cuba segala-galanya. Nak cari sumber halal susah untuk aku, ramai majikan reject aku sebab sejarah lama aku. Apa yang aku boleh buat?

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 2: Aku Tak Tau Mana Nak Duduk Lepas Kawin
#1117
Yesterday at 11:20 PM

Aku dengan tunang aku akan kahwin dalam beberapa bulan akan datang. Masalahnya, kalau nak tunggu BTO, 5 tahun. Aku sampai terpikir, nak sewa bilik atau tinggal saja dirumah ibu bapanya walaupun dah takder tempat?

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 1: Aku Dah Bosan Kerja Dengan Boomers
#1116
Yesterday at 11:15 PM

Aku dah bosan kerja dgn boomers.  Aku asyik kene buat kerja dorang walhal dorang pun dibayar gaji. Aku dah sampai nak berhentj kerja, carik je kerja lain. Apa nasihat korang untuk keluar daripada masalah ini?

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 3: Member Pinjam Duit Tak Bayar Balik
#1115
Last Thursday at 9:40 PM

Dalam problema minggu ini, seorang pendengar berkongsi problem member dia pinjam duit taknak bayar balik.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh TAQ Wealth Associate

Ikuti program:

The Taqwa Apprentice

14, 21 dan 28 August

9.30am-3.30pm

Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat ipad percuma.

Untuk register : https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 2: Aku Dah Boring Kerja
#1114
Last Thursday at 9:35 PM

Dalam apa problema minggu ini, kami berbual dengan seorang pendengar yang dah boring dengan kerja dia.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh TAQ Wealth Associate

Ikuti program:

The Taqwa Apprentice

14, 21 dan 28 August

9.30am-3.30pm

Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat ipad percuma.

Untuk register : https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 1: Cut Ties Dengan Family
#1113
Last Thursday at 9:30 PM

Dalam apa problema minggu ini, kami berbual dengan seorang pendengar yang nak cut ties dgn family members.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh TAQ Wealth Associate

Ikuti program:

The Taqwa Apprentice

14, 21 dan 28 August

9.30am-3.30pm

Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat ipad percuma.

Untuk register : https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 1: Caprice VS UEL
#1110
Last Thursday at 2:24 AM

Kami bincang apa yang kami perhatikan berkenaan dengan konflik antara Caprice dan Ust Ebit Lew. Ini hanya pandangan kami sebagai pemerhati luar.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


 


Part 2: Caprice VS UEL
#1111
Last Thursday at 2:20 AM

Kami bincang apa yang kami perhatikan berkenaan dengan konflik antara Caprice dan Ust Ebit Lew. Ini hanya pandangan kami sebagai pemerhati luar.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 3: Tips Untuk Elakkan Saman
#1112
Last Thursday at 2:14 AM

Kami kongsi beberapa tips untuk elak saman. Saman rokok, saman pancing dan banyak lagi lah. Semua dah tried and tested. Semoga mujarab.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Soundbite (Test Sample)
#1111
Last Thursday at 1:40 AM

test.


Part 1: Pendapat Kami Berkenaan Dengan Isu Caprice VS UEL
#1110
Last Thursday at 1:15 AM

Kami bincang apa yang kami perhatikan berkenaan dengan konflik antara Caprice dan Ust Ebit Lew. Ini hanya pandangan kami sebagai pemerhati luar.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 3: Macam Mana Nak Elak Saman
#1112
Last Wednesday at 9:40 PM

Kami kongsi beberapa tips untuk elak saman. Saman rokok, saman pancing dan banyak lagi lah. Semua dah tried and tested. Semoga mujarab.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 2: Caprice VS Ust Ebit Lew
#1111
Last Wednesday at 9:35 PM

Kami bincang apa yang kami perhatikan berkenaan dengan konflik antara Caprice dan Ust Ebit Lew. Ini hanya pandangan kami sebagai pemerhati luar.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 1: Caprice VS Ust Ebit Lew
#1110
Last Wednesday at 9:30 PM

Kami bincang apa yang kami perhatikan berkenaan dengan konflik antara Caprice dan Ust Ebit Lew. Ini hanya pandangan kami sebagai pemerhati luar.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 1: Kami Cover Lagu Haji Menuju Allah
#1109
Last Tuesday at 9:40 PM

Selamat Hari Raya Haji! Kenapa holiday nih orang mcm tak sambut sangat. Lagu raya haji pun taknak belajar. Kami nak tukar tuh semua. Kami akan belajar lagu-lagu raya haji!

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh PREBIO. HEALTHY GUT, HEALTHY LIFE.

Order hotline: 6275 4123

Order online: www.mylustre.com

Follow IG: bodigard.myhealth

Product: Prebio M - $50/bottle.

Promo! Beli 2 dgn promocode GSS6 akan dapat $6 discount yg berakhir pada 16hb July ini.

Penghantaran percuma di seluruh Singapura.


Part 2: Kami Cover Lagu Doa
#1108
Last Tuesday at 9:35 PM

Selamat Hari Raya Haji! Kenapa holiday nih orang mcm tak sambut sangat. Lagu raya haji pun taknak belajar. Kami nak tukar tuh semua. Kami akan belajar lagu-lagu raya haji!

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh PREBIO. HEALTHY GUT, HEALTHY LIFE.

Order hotline: 6275 4123

Order online: www.mylustre.com

Follow IG: bodigard.myhealth

Product: Prebio M - $50/bottle.

Promo! Beli 2 dgn promocode GSS6 akan dapat $6 discount yg berakhir pada 16hb July ini.

Penghantaran percuma di seluruh Singapura.


Part 1: Kami Cover Lagu Panggilan Haji
#1107
Last Tuesday at 9:30 PM

Selamat Hari Raya Haji! Kenapa holiday nih orang mcm tak sambut sangat. Lagu raya haji pun taknak belajar. Kami nak tukar tuh semua. Kami akan belajar lagu-lagu raya haji!

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh PREBIO. HEALTHY GUT, HEALTHY LIFE.

Order hotline: 6275 4123

Order online: www.mylustre.com

Follow IG: bodigard.myhealth

Product: Prebio M - $50/bottle.

Promo! Beli 2 dgn promocode GSS6 akan dapat $6 discount yg berakhir pada 16hb July ini.

Penghantaran percuma di seluruh Singapura.


Part 3: Lepak Dengan Orang Lama
#1106
07/18/2021

Kami dah berbual deep dengan Kuzai pasal Nasir semua. Ini dah some serious shit. Cuma takder kopi dengan rokok jer. Itu akan completekan perbualan nih.

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 2: Lepak Dengan Orang Lama
#1105
07/18/2021

Kami dah berbual deep dengan Kuzai pasal Nasir semua. Ini dah some serious shit. Cuma takder kopi dengan rokok jer. Itu akan completekan perbualan nih.

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 1: Lepak Dengan Orang Lama
#1104
07/18/2021

Kami dah berbual deep dengan Kuzai pasal Nasir semua. Ini dah some serious shit. Cuma takder kopi dengan rokok jer. Itu akan completekan perbualan nih.

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 3: Macam Mana Nak Pitch Kat Client
#1103
07/16/2021

Seorang guru sekolah minta perkongsian kepada anak muridnya cara-cara untuk pitch projek mereka kepada bakal client. Kami memberikan beberapa tips.

Podcast ini dibawakan khas untuk anda oleh TAQ Wealth Associates

Ikuti program The Taqwa Apprentice, 14, 21 dan 28 August, 9.30am-3.30pm. Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat free ipad!

Untuk register : https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 2: Macam Mana Nak Pitch Kat Client
#1102
07/16/2021

Seorang guru sekolah minta perkongsian kepada anak muridnya cara-cara untuk pitch projek mereka kepada bakal client. Kami memberikan beberapa tips.

Podcast ini dibawakan khas untuk anda oleh TAQ Wealth Associates

Ikuti program The Taqwa Apprentice, 14, 21 dan 28 August, 9.30am-3.30pm. Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat free ipad!

Untuk register : https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 1: Macam Mana Nak Pitch Kat Client
#1101
07/16/2021

Seorang guru sekolah minta perkongsian kepada anak muridnya cara-cara untuk pitch projek mereka kepada bakal client. Kami memberikan beberapa tips.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh TAQ Wealth Associates

Ikuti program The Taqwa Apprentice, 14, 21 dan 28 August, 9.30am-3.30pm. Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat free ipad!

Untuk register : https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 3: Tangan Misteri
#1100
07/14/2021

Zai punya kawan bomoh pakai “drone” check rumah. Tangan dari tingkap geletek kaki bayi.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 2: Silat Berantai
#1099
07/14/2021

Siti Khan kongsi pengalaman berhadapan dengan rasukan. Silat suami berantai. Jin masuk badan sis-in-law. Taufik cuba jual rumah landed berhantu.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 1: Hijab Aku Dibuka
#1098
07/14/2021

Kisah hijab Dzar dibuka. Mus kongsi kisah nak kene jual rumah berhantu.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 3: Ultra Cover
#1097
07/13/2021

Cover cuba cover lagu terbaru FORCEPARKBOIS, ULTRA. Sedap jugak lagu dorang nih.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh PREBIO. HEALTHY GUT, HEALTHY LIFE

Order hotline: 6275 4123

Order online: www.mylustre.com

Follow IG: bodigard.myhealth

Product: Prebio M - $50/bottle.

Promo! Beli 2 dgn promocode GSS6 akan dapat $6 discount yg berakhir pada 16hb July ini.

Penghantaran percuma di seluruh Singapura.


Part 2: Ultra Cover
#1096
07/13/2021

Cover cuba cover lagu terbaru FORCEPARKBOIS, ULTRA. Sedap jugak lagu dorang nih.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh PREBIO. HEALTHY GUT, HEALTHY LIFE

Order hotline: 6275 4123

Order online: www.mylustre.com

Follow IG: bodigard.myhealth

Product: Prebio M - $50/bottle.

Promo! Beli 2 dgn promocode GSS6 akan dapat $6 discount yg berakhir pada 16hb July ini.

Penghantaran percuma di seluruh Singapura.


Part 1: Ultra Cover
#1095
07/13/2021

Cover cuba cover lagu terbaru FORCEPARKBOIS, ULTRA. Sedap jugak lagu dorang nih.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh PREBIO. HEALTHY GUT, HEALTHY LIFE

Order hotline: 6275 4123

Order online: www.mylustre.com

Follow IG: bodigard.myhealth

Product: Prebio M - $50/bottle.

Promo! Beli 2 dgn promocode GSS6 akan dapat $6 discount yg berakhir pada 16hb July ini.

Penghantaran percuma di seluruh Singapura.


Part 3: Tanya Kami Apa Sahaja
#1094
07/11/2021

Tanya jer apa korang nak tanya. Kami jawab dengan pengalaman kami. Silakan!

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 2: Tanya Kami Apa Sahaja
#1093
07/11/2021

Tanya jer apa korang nak tanya. Kami jawab dengan pengalaman kami. Silakan!

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 1: Tanya Kami Apa Sahaja
#1092
07/11/2021

Tanya jer apa korang nak tanya. Kami jawab dengan pengalaman kami. Silakan!

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh Xten for Men. Harga sebotol $55. 60 capsules

FB Xtenformen

IG @xtenformen

Hubungi 62754123

www.mylustre.com

Penghantaran percuma!


Part 3: Crypto, Anti VS Pro
#1091
07/08/2021

Kami bawa masuk empat individu, dua pro crypto, satu anti crypto dan satu lagi neutral untuk berdebat mengenai cryptocurrency.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh Taq Wealth Associate

Ikuti program:

The Taqwa Apprentice

14, 21 dan 28 August

9.30am-3.30pm

Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat free ipad!

Untuk register: https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 2: Crypto, Anti VS Pro
#1090
07/08/2021

Kami bawa masuk empat individu, dua pro crypto, satu anti crypto dan satu lagi neutral untuk berdebat mengenai cryptocurrency.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh Taq Wealth Associate

Ikuti program:

The Taqwa Apprentice

14, 21 dan 28 August

9.30am-3.30pm

Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat free ipad!

Untuk register: https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 1: Crypto, Anti VS Pro
#1089
07/08/2021

Kami bawa masuk empat individu, dua pro crypto, satu anti crypto dan satu lagi neutral untuk berdebat mengenai cryptocurrency.

Podcast ini dibawakan khas utk anda oleh Taq Wealth Associate

Ikuti program:

The Taqwa Apprentice

14, 21 dan 28 August

9.30am-3.30pm

Masuk percuma dan pada akhir program ni akan dapat free ipad!

Untuk register: https://tinyurl.com/TTAAUG2021


Part 3: Apa Problema
#1088
07/07/2021

Kami dengar masalah orang dan cuba untuk selesaikannya. Disclaimer, kami bukan pakar, hanya manusia yang dah lama hidup kat bumi ini.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 2: Apa Problema
#1087
07/07/2021

Kami dengar masalah orang dan cuba untuk selesaikannya. Disclaimer, kami bukan pakar, hanya manusia yang dah lama hidup kat bumi ini.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 1: Apa Problema
#1086
07/07/2021

Kami dengar masalah orang dan cuba untuk selesaikannya. Disclaimer, kami bukan pakar, hanya manusia yang dah lama hidup kat bumi ini.

Untuk mendapatkan khidmat jual beli rumah, jangan lupa follow IG/FB, @smzdbb, The A Team. Kalau nak jual beli rumah, dah jangan fikir-fikir lagi, call jer 97660044. www.smzdbb.com


Part 3: Kunci Kakeng Tak Saleng Patah
#1085
07/06/2021

Mantera yang dibaca sekiranya ternampak kelibat-kelibat menyeramkan. Ini ada kisah disebalik jampi yang disebutkan. Kunci kakeng tak saleng patah.

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh PREBIO, HEALTHY GUT, HEALTHY LIFE! Sebotol Prebio M berharga $50, order sekarang, 6275 4123. Lungsuri www.mylustre.com. IG: @bodigard.myhealth. Penghantaran percuma!


Part 2: Clementi Forest
#1084
07/06/2021

Kisah masuk Clementi Forest tanpa research, terus main redah jer, sampai sesat. Ramai yang dah pergi. Tempat nih kalau salah jalan memang nahas.

Podcast ini dibawakan khas kepada anda oleh PREBIO, HEALTHY GUT, HEALTHY LIFE! Sebotol Prebio M berharga $50, order sekarang, 6275 4123. Lungsuri www.mylustre.com. IG: @bodigard.myhealth. Penghantaran percuma!