Hellenic Byzantium Empire by Athanassios

5 Episodes
Subscribe

By: Athanassios

Hellas - Orthodox Religion - Hellenic Families Enough is Enough !!! No more embarrassments!!! No more excuses!!! Hellas is experiencing a new type of war!!! They are about to conquer our beloved country!!! Illegal emigrants without any cultural or religious affiliation are coming by thousands every single day. Mongols are sending us their future troops. Our political leaders are not ready to confront and protect our borders. 

Σεπτέμβριος , μήνας ένδοξος για την θρησκεία μας αλλά και μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικρασιατικής Καταστροφής
Yesterday at 10:00 PM

Νο1


Οχι άλλες καρπαζιές
Last Sunday at 9:00 PM

Φτάνει πια!!!!

Νο1


Τίμιος Σταυρός
Last Sunday at 8:00 PM

Σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει την ύψωση του Τίμιου Σταυρού!!! Ο βυζαντινός αυτός Μεγάλος Κωσταντίνος ξέροντας την ιστορική σημασία του έχρισε την μητέρα του Αγία Ελένη υπεύθυνη για την αποστολή αναζήτησης!!!! Ο μυρωδάτος και χιλιοτραγουδισμένος βασιλικός, το πολυαγαπημένο φυτό του ελληνικού λαού, συνδέεται με την εύρεση του Τιμίου Σταυρού και με την Αγία Ελένη. Οταν εκείνη προβληματισμένη βάδιζε στους Αγίους Τόπους και αναρωτιόταν που να σκάψει για να βρει τον Τίμιο Σταυρό την προσέλκυσε μια υπέροχη, ξεχωριστή μυρωδιά. Αναζητώντας την προέλευσή της  βρέθηκε μπροστά σε ένα σημείο όπου ήταν γεμάτο από πράσινους θάμνους, που ευωδίαζαν άρωμα ξεχωριστό. Η Αγία Ελένη ένιωσε ότι αυτό δεν μπορεί παρά να ήταν κάποιο σημάδι και αποφάσισε να σκάψει στις ρίζες των θάμνων όπου και βρήκε τον Σταυρό του Χριστού. Από τότε το ευωδιαστό φυτό, αναφέρει η παράδοση, ονομάστηκε «βασιλικός» καθώς φύτρωσε στο σημείο που σταυρώθηκε ο «Βασιλιάς των Ιουδαίων» και επειδή βοήθησε τη Βασίλισσα να βρει το ιερό κειμήλιο. Αυτός και είναι ο λόγος που ο Αγιος Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη εικονίζονται στη βυζαντινή Αγιογραφία έχοντας ανάμεσά του τον Τίμιο Σταυρό.


Νο1


Βυζαντινή Αυτοκρατορία
Last Sunday at 5:00 PM

Δεν γίνεται να σκύβουμε το κεφάλι μας από την καταντά που μας έχουν φέρει η πολιτική ηγεσία της χώρας!!! Αν υπάρχει Δυτικός πολιτισμός αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην Ελλάδα και μόνο. Οι Μογγολοι και τα τσιράκια τους μας έχουν περικυκλώσει και πλέον έχουν και τον δικό τους στρατό μέσα στην πατρίδα μας από τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την θρησκεία και τον πολιτισμό μας. Δεν άνοιξαν εκατοντάδες σχολεία γιατί δεν υπήρχαν παιδιά. Ως πότε …..

Νο1


Untitled Episode
Last Sunday at 5:00 PM

Νο1