co commit

10 Episodes
Subscribe

By: co commit

Hi lieve allemaal. Welkom bij co commit. Met co commit willen wij, Simone en Jessie, het hebben over onder andere persoonlijke ontwikkeling, heling en spiritualiteit. Ons doel is: verbinden, samen groeien en leven vanuit ons hogere zelf. Delen is immers helen.

Melissa Hoogeveen: alles over grenzen
03/14/2024

Deze week hebben we Melissa te gast. Ze vertelt over het belang van grenzen en hoe deze te bewaken zijn! Waar ligt jouw grens? Enjoy this week’s episode!

@iamhealing.nl


Inge Thissen: van chronische ziekte genezen
02/29/2024

Vandaag hebben we de lieve vrolijke Inge Thissen bij ons te gast, wat een energie!

Inge vertelt dat zij op haar twintigste chronisch ziek werd verklaard. De rest van haar leven zou zij zware medicijnen moeten slikken. Niets is minder waar, want in 2023 werd zij na een lange rit genezen verklaard. Inspirerend en open gesprek! 

Mocht jij nu geïnspireerd zijn of meer informatie willen?
@Inge.thissen




Mike Harhangi : spiritueel ontwaken, verslaving en psychedelica
02/15/2024

Deze week vertelt Mike over hoe hij zijn spirituele ontwaking heeft ervaren, hoe dit impact heeft gehad om zijn verslaving én welke rol psychedelica kan hebben in het heel proces! 

Enjoy this weeks episode! 


Nazimah over LEAP
02/01/2024

Nazimah is LEAP facilitator. In deze episode vertelt ze over Lifeforce Energy Awakening Process. LEAP is ook wel bekend als kundalini.

Kundalini is een van de namen die worden gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levensenergie die in ieder mens aanwezig is. Het sluimert echter vaak in ons; we maken slechts zeer beperkt gebruik van een klein deel ervan.
Maar eenmaal ontwaakt vindt er bij voortdurende blootstelling een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. Deze herbedrading maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk die vaak onbereikbaar is.
 
LEAP is o...


Rachelle Blom over HSP: Hoogsensitiviteit
01/18/2024

We bespreken (voor de 2e keer) een interessant onderwerp: Hoogsensitiviteit. Misschien herken jij jezelf in wat wij bespreken of herken je een ander hierin. Het is fijn om  erkenning te vinden en te weten wat HSP is en waarom het misschien anders werkt bij jou. Hoe herken je HSP? Hoe kun je hiermee omgaan? Hoe kun je hiervan jouw kracht maken? 

Enjoy this episode


recap 2023: even samen terugblikken op een fantastisch jaar
01/04/2024

We namen weer een keer samen een episode op! Ondanks dat we het afgelopen jaar fantastische gasten mochten ontvangen bij co commit, vinden we het heel leuk om nog wat van onszelf te laten horen!

No filter, even kletsen over het afgelopen jaar! Lieve allemaal, we zijn alweer bijna een jaar verder en wat zijn we jullie ongelooflijk dankbaar! 

We kunnen niet wachten om jullie allemaal ooit te mogen ontvangen bij een van onze events! Heeeeel veel liefde en all the best wishes voor 2024

Liefs ons!


Charelle over Inner Masculine Retreats
12/21/2023

Deze episode hebben we Charelle Fraser van @Herworld.nl bij ons te gast. 
Zij vertelt over mannelijke en vrouwelijke wonden en hoe deze zichtbaar worden tijdens de door haar georganiseerde Masculine Retreats. Hierin kunnen vrouwen volledig in hun vrouwelijke energie keren en worden zij tijdens deze Retreats gedragen door mannen. 

Charelle is open en kwetsbaar over haar aanleiding en verhaal naar dit concept. Een prachtige vrouw! 


Roy Martina over het Quantumveld, hypnose en slaapleren
12/07/2023

Een hele bijzondere aflevering voor ons. Roy Martina is al ruim 45 jaar Holistisch Arts. Hij is auteur van verschillende boeken, oprichter van NEI-therapie, geeft lezingen en workshops. Roy heeft geneeskunde gestudeerd, is 1 jaar huisarts geweest en ging zich daarna verdiepen in Alternatieve Geneeskunde, omdat hij teleurgesteld was in de symptomatische aanpak van de reguliere geneeskunde. Hij is vroeger veel op tv te zien geweest en is zelfs wereldkampioen karate en kickboksen. Zoveel kennis en ervaring opgebouwd, een deel hiervan deelt hij met ons in de podcast. 

Met Roy hebben we een heel fijn en open gesprek gehad ov...


Het voelen van al jouw emoties: Feel to Heal
11/23/2023

Deze week zijn Romy en Aschra bij ons te gast! Zij zijn samen Feel to Heal gestart. Anderen helpen om al hun emoties te doorvoelen is hun doel. Al jouw kanten mogen gezien worden, ook jouw schaduwkanten. Hoe kom je meer in je lichaam? Uit het hoofd? Meer in het nu zijn? Enjoy this week's episode


Kinderen van gescheiden ouders
11/09/2023

Vandaag mijn (Simone) grote zus in de aflevering. 
6 jaar terug besloten onze ouders een punt te zetten achter hun huwelijk. Dan denk je in eerste instantie; dat heeft verder weinig invloed op ons, de kinderen. Toch was het tegenovergestelde waar. Gezinsdynamiek verandert, grenzen vertroebelen, welke positie en rol begin jij ineens over te nemen? En hoe werkt deze scheiding door in ook andere aspecten van je leven. 

Deze episode spreken we openhartig over onze ervaring! 

Liefs