The Bald Bros

10 Episodes
Subscribe

By: SPORT24 | Καβαλιεράτος - Σταύρου

Οι Bald Brothers, το podcast του Σπύρου Καβαλιεράτου και του Χάρη Σταύρου, σάς ταξιδεύει παρέα με μια μπάλα μπάσκετ, από το ΝΒΑ ως την Αυστραλία, από την EuroLeague μέχρι τις Φιλιππίνες. Ειδήσεις, παρασκήνια, αναλύσεις με χρώμα πορτοκαλί από το www.sport24.gr Νέο podcast κάθε Τετάρτη

Η άνοιξη του Σλούκα, ο Κίναν, ο Γκάουντλοκ κι ο Σάσα
#111
Last Tuesday at 4:02 PM

Οι Bald Brothers επιστρέφουν στα μικρόφωνα, με πολλή επικαιρότητα, πολλή EuroLeague, Ντόρσεϊ και Βεζένκοβ.


Η EuroLeague των ονείρων: Το σχέδιο της εκτόξευσης
#110
03/19/2024

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου αφήνουν την επικαιρότητα στο περιθώριο, για να συζητήσουν για τη EuroLeague του μέλλοντος. Οι ομάδες, το σύστημα διεξαγωγής και το παράδειγμα του NBA.


Η μεγαλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού δεν θα αφορά αθλητή
#109
03/15/2024

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου σε καυτό, post-derby επεισόδιο, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Φαλ και Λεσόρ, Μπαρτζώκα και Αταμάν, Dubai BC και πολλά ακόμη από το ευρωπαϊκό και από το παγκόσμιο μπάσκετ.


Ο Φαλ που ρίχνει άγκυρα και η Ευρώπη που έρχεται στο ΣΕΦ
#108
03/12/2024

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου σε καυτό επεισόδιο πριν από ακόμη ένα σπουδαίο ντέρμπι αιωνίων. Με ειδήσεις, με σχόλιο, με ανάλυση, με προβλέψεις και απαντήσεις στα ερωτήματά σας


Ο Ταβάρες και ο Φαλ, ο εμφύλιος και η "νέα" EuroLeague
#107
03/05/2024

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου σε καυτό επεισόδιο που ξεκινάει από τους δεινόσαυρους Ταβάρες - Φαλ, περνάει από Σλούκα - Παπαπέτρου, συνεχίζει μέσω ΑΕΚ - Πλάθα και καταλήγει σε ταλέντα, Ηρακλή και Γιάννη Αντετοκούνμπο.


Ή ο Βασίλης Σπανούλης ή κανείς
#106
02/28/2024

Το παράθυρο έκλεισε. Η Ελλάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε, έστω και δύσκολα, το 2/2 στο δρόμο προς το EuroBasket 2025 και οι Σπύρος Καβαλιεράτος - Χάρης Σταύρου αναλύουν και σχολιάζουν όσα είδαν, έζησαν, άκουσαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στη Χάγη, στις αναμετρήσεις με την Τσεχία και την Ολλανδία.


Η κυριαρχία του Φαλ, το πρόβλημα για Λεσόρ και Ναν και ο απίστευτος Τολιόπουλος
#105
02/19/2024

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου σχολιάζουν όλα όσα είδαν στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο και μπαίνουν από τώρα στο κλίμα για την επόμενη διοργάνωση, αλλά και τοιυς προσεχείς αγώνες της Εθνικής μπάσκετ στο ΣΕΦ.


Η ομάδα που θα πάρει το Κύπελλο και το νόημα της δήλωσης του Ναν
#104
02/13/2024

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου σε ένα... κυπελλικό Bald Brothers, με πολλά γύρω-γύρω από το ελληνικό και το παγκόσμιο μπάσκετ.


"Αυτοί με Αρμάνι, εμείς με Ρουσιαμάνη"
#103
02/09/2024

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου αναλύουν την εμπειρία ενός αγώνα στο καυτό Αλεξάνδρειο, αποκαλύπτουν τις αποδοχές των παικτών του Άρη και εξηγούν πώς ένας οπαδός του μπάσκετ μπορεί με χαμηλό κόστος να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι στο θρυλικό Παλέ.


Το κάστρο του Καστρίτη και η φασαρία για το τίποτα
#102
02/06/2024

Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου βγάζουν το καπέλο στον Άρη που μεγαλώνει ξανά, θυμούνται ιστορίες από τα (πολύ) παλιά και εξηγούν τη σημασία της ισορροπίας στα συναισθήματα του μέσου οπαδού.