Niinapenkissä

10 Episodes
Subscribe

By: Avainmedia Lähetysjärjestö ry

Niinapenkissä-podcastissa Niina Männistön vieraina on kristittyjä miehiä ja naisia joiden urapolut ja elämän kokemukset inspiroivat ja todistavat Jumalan johdatuksesta.

Riittämättömyyden tunne: terapeutti Elli Meklin
#11
09/04/2022

Niina-penkin viimeinen vieras on viisas ja upea terapeutti, kirjailija ja pastori Elli Meklin, jonka kanssa keskustelemme meille jokaiselle niin tutusta vieraasta eli riittämättömyyden tunteesta. Mitä keinoja Ellillä on riittämättömyydentunteen nujertamiseksi?


Urapolku: kameran toisella puolella, Mika Ahonen
#10
08/28/2022

Niina-penkin kymmenes vieras on lahjakas mies kameran toiselta puolelta, tuottaja Mika Ahonen. Mika tulee keskustelemaan siitä, millaista on palvella Jumalaa ja lähimmäisiä kameran takaa ja johtojen avulla.


Urapolku: lähetystyö, Mirjam Reis
#9
08/21/2022

Tänään Niina-penkki on Jenkeissä asti, kun saadaan etäyhteydellä mukaan rohkea nuori lähetystyöntkeijä Miriam Reis, jonka kanssa keskustellaan toiveaiheesta eli lähetystyöstä. Millaista arki on lähetin silmin ja mistä tietää, milloin pitää lähteä, vai pitääkö?


Aikuisena sinkkuna: Henna Saarinen
#8
08/14/2022

Tänään Niina-penkkiin istuu inspiroiva ja ihastuttava Henna Saarinen, jonka kanssa keskustellaan siitä, millaista on elää uskovana sinkkuna aikuisena: kenelle silloin valitetaan likaisesta tiskipöydästä ja ketä kuuluu sinkun perheeseen?


Nuorena leskeksi: Ilmari Jorma
#7
08/07/2022

Tänään Niina-penkissä puhutaan elämän rankemmista sävyistä, kun rohkea ja aina sanavalmis Ilmari Jorma tulee kertomaan, millaista on olla nuori puolisonsa menettänyt leski.


Urapolku: politiikka, Sari Essayah
#6
07/31/2022

Tämän päivän Niina-penkin vieras ei esittelyjä kaipaa. Penkkiin istahtaa maailman mestari ja upea kansanedustaja Sari Essayah, jonka kanssa keskustelemme, millaista on olla kristitty poliitikko ja mistä saa rohkeuden seistä omien arvojen takana.


Kristillinen kasvatus: Jukka Sipilä
#5
07/24/2022

Tänään Niina-penkissä pohditaan kristillisen kasvatuksen pioneerin ja rehtorin Jukka Sipilän kanssa kasvatusta ja koulua eli toisin sanoa sitä, millainen nykykoulumaailma on ja miten siitä voi selvitä. Ja kuinka onnistua kasvattamaan omat lapset kristillisesti ja tasapainoisesti. 


Uskova ja raha: Nina Nordlund
#4
07/17/2022

Nina Nordlund – Tänään Niina-penkissä puhutaan rahasta ja siitä, voiko uskovainen haluta rikastua ja mitä ylipäätään Raamattu sanoo rahasta. Aiheesta keskustelemassa on aiheen asiantuntija, valloittava Nina Nordlund.


Urapolku: kristittynä julkisessa ammatissa, Anssi Shemeikka
#3
07/10/2022

Kolmannessa jaksossa Niina-penkkiin istuu nuori mies, jonka oot saattanut bongata Maikkarin tulosruudusta, urheilutoimittaja Anssi Shemeikka. Anssin kanssa keskustellaan siitä, onko usko taakka vai siunaus julkisessa ammatissa.


Urapolku: psykologi, Sonja Hölttä
#2
07/03/2022

Niina-penkkiin istuu nuori psykologi Sonja Hölttä. Sonjan kanssa keskustellaan siitä, mitä oikeasti on merkityksellinen elämä ja täytyykö kaikilla nuorilla aikuisilla olla useamman sivun CV ja oma omistusasunto?