Cesty vítězů

10 Episodes
Subscribe

By: Pavel Pumprla

Dlouholetý český basketbalový reprezentant Pavel Pumprla si zve k sobě do podcastu další hvězdné sportovce a sportovkyně a také další úspěšné lidi, kteří mají ke sportu blízko. Jak vypadají jejich životní cesty? V čem se od nich můžete vy sami inspirovat? Poslechněte si více o tom, po jakých cestách kráčí vítězové.

Šimon Steffal: Co můžu ovlivnit?
#92
Last Wednesday at 1:24 AM

V 92. dílu jsme si příjemně popovídali s odborníkem na mindset, komunikaci nebo rozvoj lidí a také zakladatelem MindsetMentors Šimonem Steffalem. 

Povídali jsme si o tom, proč sám začal dělat sport, jak dávat a brát zpětnou vazbu, jak zvládat emoce a vztek nebo jak lze přistupovat k chybám.

Užijte si poslech!

Můj newsletter 6 medvědů s Pumprlou můžete odebírat zde: https://www.forendors.cz/pavel6/newsletter?fbclid=PAAaZKpCHc-dAFdbxmDZjRDazM7uIUD6gA_BKfZ3rvMOT092dzlttltMpdyl4_aem_AUxYLr9mSlNMABrVq3V5OIvR_FxsDX2Sa4qx-nfTajgY5TVf


Petr Svoboda: Měl jsem být víc profesionální!
#91
04/03/2024

Do 91. dílu k nám zavítal atlet, konkrétně překážkář Petr Svoboda. 

Povídali jsme si o tom, jestli jeho výkony byly pouze omyl, co bylo nejhorší období v jeho životě, jak se dostal z problémů s achilovkou nebo jestli se bojí konce kariéry?

Užijte si poslech!

Můj newsletter 6 medvědů s Pumprlou můžete odebírat zde: https://www.forendors.cz/pavel6/newsletter?fbclid=PAAaZKpCHc-dAFdbxmDZjRDazM7uIUD6gA_BKfZ3rvMOT092dzlttltMpdyl4_aem_AUxYLr9mSlNMABrVq3V5OIvR_FxsDX2Sa4qx-nfTajgY5TVfS_2Glz9L9aPT5pdq-m0


Tomáš Klečka: Co je pro lidi výhra?
#90
03/13/2024

Do kulatého 90. dílu si s námi přišel popovídat Tomáš Klečka -zakladatel Coerver coaching a člověk pohybující se ve sportovním prostředí více jak 30 let. 

Povídali jsme si o tom, jak je ve sportu důležitá soutěživost, jaký je rozdíl mezi sportem a byznysem, zda by sport měl být zábava nebo jestli existuje něco jako talent od pána boha?

Užijte si poslech!

Můj newsletter 6 medvědů s Pumprlou můžete odebírat zde: https://www.forendors.cz/pavel6/newsle...


Denisa Helceletová: Žít v optimismu!
#89
02/14/2024

Do 89. dílu za námi přišla bývalá atletka, současná fitness trenérka a maminka Denisa Helceletová.  
Povídali jsme si o tom co zažila a svým dětem by nikdy neudělala, jak se umí vyrovnávat s prohrou, jestli chce vést svoje děti k profesionálnímu sportu nebo jak se daří Kempu vítězů, který vede společně s manželem Adamem?
Užijte si poslech!

Můj nový newsletter 6 medvědů s Pumprlou můžete odebírat zde: https://www.forendors.cz/pavel6/newsletter?fbclid=PAAaZKpCHc-dAFdbxmDZjR...


Libor Vítek: Starat se o jídelníček je těžší než trénovat!
#88
01/24/2024

Do 88. dílu přijal pozvání specialista na výživu Libor Vítek.  
Povídali jsme si o tom jak se dostal k výživě sportovců, jak je důležitý pitný režim, zda je pivo nejlepší iontový nápoj nebo co si myslí o dietách a přerušovaných půstech?
Užijte si poslech!


Speciální díl: Práce s hlavou?!
12/31/2023

Ve speciálním díle najdete sestřih z dosavadních dílů na téma práce s hlavou. 
Uslyšíte mluvit například Lukáše Krpálka nebo Zuzanu Hejnovou. 

Věříme, že se Vám bude tento sestřih líbit.
Užijte se poslech!


Miloš Škorpil: Proč jezdíme 500 metrů na nákup autem?!
#87
12/13/2023

Do 87. dílu přišel guru běhaní a zakladatel běžecké školy Miloš Škorpil.  
Povídali jsme si o jeho zálibě ve východní filozofii, jak dosáhl svých rekordů, jestli běh pomáhá řešit problémy, jak funguje jeho běžecká škola nebo o tom, proč dělat všechno s mírou?
Užijte si poslech!


Irena Gillarová: Bylo mi špatně z představy, že to nedám!
#86
11/29/2023

Do 86. dílu přijala pozvání oštěpařka Irena Gillarová.  
Povídali jsme si o tom, proč je oštěpařská příprava tak komplexní, jak na tréninku vystupuje z komfortní zóny, proč se těší do práce nebo jestli by měli sportovci vyjadřovat vlastní názor na dění ve světě?
Užijte si poslech!


Petr Vakoč: Mentálně jsem si prošel koncem kariéry!
#85
10/25/2023

V 85. díle si s námi přišel popovídat cyklista Petr Vakoč.  
Povídali jsme si o tom, co je to gravel (závody na šotolině), jak si sám shání sponzory, jak fungují týmy v cyklistice nebo jaké vidí spojitosti mezi byznysem a sportem?
Užijte si poslech!


Ondřej Gemov: Najíždím na polévkovou dietu!
#84
10/11/2023

V 84. díle si k nám udělal cestu plavec Ondra Gemov.  
Povídali jsme si o tom, který plavecký styl nemá rád, proč nepotřebuje psycholožku, nad čím v bazénu přemýšlí a nebo proč se věnuje sociálním sítím?
Užijte si poslech!