Přímák

10 Episodes
Subscribe

By: Sport.cz

Pořad Přímák, který se na Sport.cz věnuje aktuálnímu dění ve fotbale.

PŘÍMÁK: Koubek je pro mě kouzelný dědeček! Limberský o kouči Plzně i vztahu ke Spartě
#107
Last Monday at 10:20 AM

Miroslav Koubek v. Jindřich Trpišovský 6:2. Nikdo jiný nemá s koučem Slavie lepší vzájemnou bilanci než trenér Plzně. Vyhlášený stratég ji vylepšil nedělním vítězstvím v Doosan Aréně, který Viktorii vystřelil reprezentační záložník Pavel Šulc. „Tohle už není náhoda, klobouk dolů. Pro mě je pan Koubek kouzelný dědeček, který vždycky něco vykouzlí,“ říká plzeňská ikona David Limberský ve fotbalovém pořadu Přímák na serveru Sport.cz.


PŘÍMÁK: VAR a červené? Bylo hodně chyb, na jaře je vše správně, říká šéf rozhodčích
#106
04/09/2024

Každý týden jeho podřízení, tedy čeští fotbaloví rozhodčí v první a druhé lize, bojují o důvěru celého cechu. Mnoho jejich verdiktů se pitvá. „Věřím jim. Kdybych jim nevěřil, tak tam nejsou. Mám ale už i nějaký věk, takže vím, že dávat úplně za každého ruku do ohně by bylo naivní,“ říká předseda komise rozhodčích Libor Kovařík v pořadu Přímák na Sport.cz. 


PŘÍMÁK: Jurečka jako Lafata. Euro je možností, říká Rajnoch
#105
04/02/2024

K červnovým 30. narozeninám si může útočník fotbalové Slavie Václav Jurečka nadělit nemalý dárek a stát se podruhé za sebou nejlepším ligových střelcem. Našlápnuto má dobře, s 15 zásahy aktuálně vede tabulku kanonýrů. „Nebál bych se ho srovnat s Davidem Lafatou,“ říká v pořadu Přímák na Sport.cz bývalý reprezentant Jan Rajnoch s ohledem na výborná čísla na tuzemské scéně.


PŘÍMÁK: Bylo nutné zasáhnout do atmosféry v reprezentaci. Teď je výborná, chválí šéf svazu
#104
03/27/2024

Je spokojený. S přístupem nového trenéra Haška, výsledky reprezentace i náladou, která v ní zavládla. „Ivan má jako já rád disciplínu. Po některých záležitostech, neřku-li eskapádách bylo potřeba zasáhnout do klimatu v národním mužstvu, což se daří,“ řekl předseda fotbalové asociace Petr Fousek, který necelý den po vítězné přípravě 2:1 proti Arménii dorazil do pořadu Přímák na Sport.cz.


PŘÍMÁK: Připravovat se už na boj o mistrovství světa? Správná cesta, míní Svěrkoš
#103
03/21/2024

Nová energie, trenér i hráči. Fotbalová reprezentace odstartuje pátečním přípravným zápasem v Norsku éru pod hlavním koučem Ivanem Haškem. Šedesátiletý kouč vyslal úvodní nominací řadu signálů. Jeden z hlavních vzkazů? Začít hned budovat mužstvo pro kvalifikaci na mistrovství světa. „Je to správná cesta. Je třeba mladší kluky zapojovat, protože výkonnost mají,“ říká bývalý reprezentační útočník Václav Svěrkoš v pořadu Přímák na Sport.cz. 


PŘÍMÁK: V Plzni vyhořela celá Sparta. Osm červených už je na posezení s hráči, říká Siegl
#102
03/11/2024

Neměl dobré spaní. Legendární útočník Sparty Horst Siegl, podobně jako letenští fanoušci, je rozčarován čtyřgólovým debaklem obhájce titulu v nedělním ligovém duelu v Plzni. „Je to šok, Sparta dostala za uši. Možná ale takovou ránu potřebovala. Nejde všechno vyhrávat, přístup ale musí být lepší. Za neděli musím pochválit jedině Viktorku,“ říká Siegl ve fotbalovém studiu Přímák na serveru Sport.cz.


PŘÍMÁK: Obrana Slavie? V derby neuvěřitelná, smekl Řepka. Ocenil i Priskeho
#101
03/04/2024

Bývalý kapitán, ztělesnění Sparty. Bývalý obránce Letenských Tomáš Řepka přímo ze stadionu sledoval víkendové ligové derby proti Slavii, v němž si pražští rivalové po bezbrankové remíze rozdělili body. „Ze studijního hlediska to pro mě byla úžasná podívaná,“ vyprávěl někdejší skvělý stoper, jenž byl hostem pořadu Přímák na webu Sport.cz.


PŘÍMÁK: Spartě to štymuje víc než Slavii. Derby ale vše maže, říká Rada
#100
02/26/2024

Trénoval Slavii i Spartu. Nyní si ale fotbalový trenér Petr Rada netroufne tipovat, jak dopadne dvojité derby. Ve středu se v Edenu hraje čtvrtfinále poháru, v neděli ligová odveta na Letné. „Nechci nikoho upřednostňovat, ale projev Sparty je uhlazenější,“ říká známý kouč, který byl pondělním hostem pořadu Přímák na serveru Sport.cz.


PŘÍMÁK: Sparta bez klíčového hráče, náhrady s otazníky. Priske možná překvapí, odhaduje Rajnoch
#99
02/19/2024

Další těžkou zkoušku fotbalisté Sparty zvládli. S osmi změnami v základní sestavě porazili Liberec 2:1 a mohou se plně přeorientovat na čtvrteční odvetu play off Evropské ligy proti Galatasarayi. „Turecký klub je trochu dál. Sparta ho nemůže porážet pravidelně, ale porazit ano. A věřím, že to bude ve čtvrtek,“ říká v pořadu Přímák na Sport.cz bývalý reprezentant Jan Rajnoch. Mluví také o rošádách v sestavě Letenských nebo možnostech, jak lze nahradit vykartované opory.


PŘÍMÁK: Wallem? Vynikající do ofenzivy, dozadu se mu ale moc nechce, říká bývalý brankář Slavie
#98
02/12/2024

Fotbalová Slavia rozjela jaro divokou přestřelkou s Jabloncem (výhra 4:3). Mnohem víc než čtyři vstřelené góly ale upoutaly tři inkasované branky, na což v Edenu nejsou sešívaní zvyklí. Byl Jablonec výjimečný v ofenzivě nebo Slavia tak špatná v obraně?