Player.hu Podcast

10 Episodes
Subscribe

By: Player.hu

A Player.hu magazin podcast csatornája

Az elektromos autók teljesen kiszorítják a belső égésű motorosokat?
#28
11/26/2022

 A Horizontban most választ kaptunk azokra a kérdésekre, amik sokakat foglalkoztatnak az elektromobilitással kapcsolatban. Sőt, számtalan városi legendáról is lerántottuk a leplet. 


Bolti eladó helyett képregényrajzoló sztár lett – A Hellboy-rajzoló László Márk a Horizontban
#27
11/19/2022

A Horizont podcast legújabb vendége is megkaphatná az Akikre büszkék vagyunk plecsnit, mert a maga területén világklasszisnak számít, azonban itthon keveset hallani róla. Ezen akarunk változtatni, ezért beszélgettünk a képregényes berkekben klasszisnak számító László Márkkal.


Minden kiderül arról, hogyan és miért érdemes túrázni
#26
11/12/2022

A legújabb Horizont-részben a túrázásról beszélgettünk Bodor Tamással, aki korábban terepfutó volt, azóta pedig fekete öves túrázó. Aki eddig nem akart túrázni, az átértékeli, és kap néhány jó tanácsot.


Ne aggódjunk a jövő miatt, üzenik a jövőszakértők
#25
11/03/2022

 A Horizont legújabb részében a jövő alakításáról beszélgettünk két szakértővel, akik a gyakorlatban is szenvedéllyel dolgoznak azon, hogy fényes legyen a jövőnk. Mi több részt vesznek majd a tudomány sztárjainak vitáján, az MVM Future Talkson.


„A jelenlegi civilizációnk nem lenne fenntartható az űripar nélkül” – Sárhegyi István a Horizontban
#24
10/26/2022

„A 21. századot az űrben írják” – jelentette ki Dr. Sárhegyi István, aki a magyar űrszcéna egyik központi alakja, és mint kiderült, amit ő nem tud az űrről, az talán nincs is. A Horizontban pedig el is mesélt róla mindent.


A gyümölcspárlatok királya csak meghatározott szőlőből készülhet – a konyaksztori a Horizontban
#23
10/20/2022

Minden konyak brandy, de nem minden brandy konyak, szól az alapszabály, és  akkor még az armagnacról nem is beszéltünk. Vagyis igen, mert a legújabb Horizont-részben átvettük a francia párlatokat a WhiskyNet szakértőivel.


Egykor belefőztek mindent, mára viszont az egyik legtrendibb ital lett a gin - Horizont Podcast
#22
10/12/2022

A minőségi alkoholfogyasztást tűztük ki a zászlónkra, ezért beszélgetünk a WhiskyNet szakembereivel a kulturált italozásról: ezúttal Szatmári Katalinnal és Szalmás Mártonnal a gint veséztük ki.


A tequila és mezcal annyira különleges, hogy az a csoda, hogy kapható - Horizont Podcast
#21
10/05/2022

A minőségi alkoholfogyasztás miatt sorozatot indítottunk a WhiskyNettel karöltve, ennek keretein belül pedig izgalmas beszélgetésünk volt a mexikói agavepárlatokról két szakértővel,
Szalmás Mártonnal és Séra Mátéval – 3. rész, tequila és mezcal.


Amit mi menő whiskynek gondolunk, az csak a belépőszint - Horizont Podcast
#20
09/28/2022

Fejlődésben van a whiskykultúra Magyarországon, de a szakértők szerint még így is eléggé gyerekcipőben jár, és hogy ez változzon, a WhiskyNet szakértőivel, Csízik Tamással és Magyar Balázzsal beszélgettünk a Horizontban – 2. rész, a whisky.


Mindenkire vár valahol egy rum, ami a kedvence lehet - Horizont Podcast
#19
09/23/2022

Az alkoholfogyasztásnak itthon van kultúrája, de leginkább a mennyiség miatt, ezért fontosnak tartjuk ezt másik irányba terelni: a mértékletes és minőségi alkoholfogyasztás felé. A kulturált italozásról a Whiskynet szakembereivel beszélgetünk – 1. rész, a rum.