Hup Bitcoin

10 Episodes
Subscribe

By: New Block Media

Met Hup Bitcoin duiken we in de wondere wereld van Bitcoin. We bespreken het nieuws, ontwikkelingen in Nederland. Alles wat je moet weten over deze digitale evolutie.

Aaron van Wirdum: "Bitcoin is hét alternatief voor fiat geld"
02/20/2024

Aaron van Wirdum wordt gezien als één van de beste bitcoinjournalisten ter wereld. We spreken af in zijn thuisstad Utrecht om over zijn eerste boek, “The Genesis Book, The Story of the People and Projects That Inspired Bitcoin” te praten. 


De uitwerking van dit gesprek is te lezen op www.bitcoinfocus.nl.


DNB verliest van Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland | Hup Bitcoin #222
12/18/2023

Welkom bij "Hup Bitcoin", de podcast waar de nieuwste en meest opwindende ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin. Sluit je aan bij Wessel en Robin terwijl ze diep duiken in de laatste trends, overnames, en innovaties die de bitcoinwereld vormgeven.

In de nieuwste aflevering bespreken we onder andere:

Bitcoin Focus Magazine: bekijk hier het eerste tijdschrift in Nederland volledig gericht op bitcoiners. ABN AMRO neemt BUX over: Een gedetailleerde analyse van de recente overname van BUX door ABN AMRO, inclusief de impact op cryptohandel. De bank stopt met bitcoin als onderdeel van het pakket Lees meer. ...


Ledger Live, hardware wallets en Binance | Hup Bitcoin #221
12/11/2023

Welkom bij 'Hup Bitcoin', de essentiële podcast voor iedereen geïnteresseerd in Bitcoin en cryptogeld. Eerst een belangrijke aankondiging: "Bitcoin Focus", het eerste fysieke Bitcoin-tijdschrift, is nu verkrijgbaar! Ontdek het op bitcoinfocus.nl/magazine.

In onze afleveringen van 'Hup Bitcoin' behandelen we diverse belangrijke onderwerpen:

Jack Dorsey's Block Releases BitKey Bitcoin Hardware Wallet - Voor meer informatie over deze nieuwe hardware wallet, klik hier.

De bitcoin koers komt ook even voorbij

Privacy Concerns with Ledger Live - Lees meer over de privacyproblemen van Ledger Live hier.

Apple en Ov...


Koers schiet naar $42.000, een magazine bij Bitcoin Focus | Hup Bitcoin #220
12/04/2023

Vol trots presenteren we Bitcoin Focus, hét eerste bitcoin magazine van Nederland en België! Mis deze primeur niet en bestel nu alvast een exemplaar in de voorverkoop, en dompel jezelf onder in de boeiende wereld van bitcoin http://bitcoinfocus.nl/magazine

__________________

Welkom bij "Hup Bitcoin", de podcast waar wekelijks de meest prikkelende, actuele en invloedrijke gebeurtenissen in de Bitcoin-wereld worden besproken. We duiken in de dynamische wereld van Bitcoin.

In onze nieuwste aflevering bespreken we een reeks fascinerende onderwerpen:

Bitcointalk's Stance on Custodial No-KYC Mixers: Een recente ontwikkeling in de Bi...


CZ weg bij Binance, nieuwe speculatie over ETF | Hup Bitcoin #219
11/27/2023

In deze boeiende aflevering van "Hup Bitcoin" bespreken we een scala aan actuele ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin.

Onze topics variëren van de impact van een mogelijke goedkeuring van een Bitcoin spot ETF tot aan de recente juridische ontwikkelingen rondom prominente figuren in de cryptowereld.

We starten met het perspectief van de voormalige NYSE-president over de mogelijke geldstroom richting Bitcoin bij een ETF-goedkeuring (Lees meer). Daarna duiken we in de controversiële vrijlating van CZ op borgtocht van $175 miljoen (Lees meer) en de strijd van de ex-CEO van Binance tegen reisrestricties (Lees meer).

...


Verkiezingen in Argentinië | Hup Bitcoin #218
11/20/2023

In aflevering 218 van de Hup Bitcoin podcast richten we ons op een reeks fascinerende ontwikkelingen in de wereld van Bitcoin

We bespreken recente gebeurtenissen met een speciale focus op de verkiezingen in Argentinië en hoe deze de cryptowereld kunnen beïnvloeden.

El Salvador's Invloed op Bitcoin's Prijs: Sinds de aanname van Bitcoin als wettig betaalmiddel, heeft El Salvador een aanzienlijke impact gehad op de markt. Lees meer

Commerzbank en Crypto: Duitsland's vierde grootste bank, Commerzbank, heeft een licentie voor Bitcoin en crypto-bewaardiensten verkregen, wat een grote stap betekent voor de traditionele financiële wer...


Koers schiet naar $37.000, DNB vs industrie | Hup Bitcoin #217
11/13/2023

DNB vs de industrie | Hup Bitcoin #217


FTX-oprichter loopt tegen de lamp, oplichters in Microsoft Store | Hup Bitcoin #216
11/06/2023

FTX-oprichter loopt tegen de lamp, oplichters in Microsoft Store | Hup Bitcoin #216


Koers van BTC leeft op in 2023 | Hup Bitcoin #215
10/30/2023

Koers van BTC leeft op in 2023 | Hup Bitcoin #215

Schrijf je in op bitcoinfocus.nl voor dé nieuwsbrief van Bitcoin Nederland. :)


ECB, Binance en Tether | Hup Bitcoin #214
10/23/2023

ECB, Binance en Tether | Hup Bitcoin #214