Márkó és Barna Síkideg

10 Episodes
Subscribe

By: Index.hu

Hetente jelentkező magasfeszültségű podcast

Igenis tud fájni a haj
#12
11/26/2022

Fájhat-e az ember haja, miért van kedden is Black Friday, és lehet-e ajándékozni avas bonbont? Ilyen és ehhez hasonló fontos kérdéseket boncolt ezen a héten Márkó és Barna ezúttal kettesben, a Márkó és Barna Síkideg podcast ötödik évadának záró részében.


Anger Zsolt: Endre bá halott
#11
11/19/2022

Anger Zsolt teljesen kikészül, amikor szerepeivel azonosítják. Nemrég már azt fontolgatta, kiírja az internetre, hogy Endre bá halott. A Márkó és Barna Síkideg eheti adásában megosztotta még legjobb csajozási tippjeit, de beszélt legújabb projektjéről, egy stúdiókonyháról is.


Anger Zsolt - emberek, akik nem sietnek
#10
11/12/2022

Anger Zsolt szereplése a Márkó és Barna Síkidegben egyáltalán nem meglepő, hiszen nomen est omen, avagy a név kötelez és ha valahol van elég anger, vagy lehet az ember angry, az ez a podcast. A színész, rendező hozott is elég témát, idegesítik azok az emberek, akik nem sietnek, rossz helyen állnak meg, és ezzel eltorlaszolják az utat. De szó volt még azokról is, akik ott hagyják a kimért árut a kasszák mellett, vagy arról, ebben az országban miért nem tud senki semmit sem.


Járai Máté és a placentamaci
11/05/2022

Je suis Síkideg – Járai Máté ismét vendég volt Márkónál és Barnánál.


Járai Máté: Egyszer el kell menni férget enni, hogy celeb lehess
10/29/2022

A Márkó és Barna Síkideg eddigi egyik legnépszerűbb vendége tért vissza ebben az adásban, Járai Mátét rengeteg hallgató kérte újrázni.


Hímkonty és digitális mécses
10/22/2022

Ebben az epizódban Márkó és Barna kettesben idegeskedett. Kiderül belőle, hogy Márkó szerint mi a közös a hímkonty és a digitális mécses között, ki merné megmérni Vlagyimir Putyin súlyát.


Dietz Gusztáv: Ébredtem már arra, hogy kisminkeltek a lányaim
10/15/2022

Az egykori MMA-harcos megengedi a lányainak, hogy kifessék, sőt még élvezi is, ha a gyerekei babrálják az arcát.


Dietz Gusztáv: Mit tegyünk, ha belénk kötnek az utcán?
10/08/2022

Drogok, agresszió és komoly sportsérülések árnyékolták be Dietz Gusztáv életének első felét, mára azonban sikeres színész, családapa, és még egy könyvön is dolgozik.


Ráskó Eszter: Mindenkiben lakik egy csicska
10/01/2022

Miért nem tudunk nemet mondani, mikortól megy a magánéletünk rovására a szívességtevés? Erről volt szó a Márkó és Barna Síkideg legújabb epizódjában Ráskó Eszterrel.


Ráskó Eszter visszatért, hálószobatitkokat is hozott magával
09/24/2022

Közkívánatra a Márkó és Barna Síkideg ötödik évadában!