Tráva a čiary

10 Episodes
Subscribe

By: Tráva a čiary

Tráva a čiary je pravidelný podcast o futbale, v ktorom zaznejú netriezve pohľady na súčasné dianie pred tribúnami a na tribúnach. Nečakaj žiadne exaktné taktické vedy, ale skôr krčmové taľafatky, prekáračky a výkriky spoza bránky. A možno sa dozvieš niečo aj o tvojom klube, čo nikdy nič nevyhrá. Teší sa na vás Zixo a Gari. twitter: https://twitter.com/travaaciary instagram: https://www.instagram.com/travaaciary/

104 | Zradná hlbočina
03/20/2024

V dnešnej epizóde sme sa ponorili hlboko, hlbokooo, hlbokoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...


#103 | Špinavé Š
02/27/2024

Za tajomným názvom tejto časti sa skrýva...ááále veď si to vypočujte. A okrem špinavých Š si budete môcť vypočuť naše deep and hot takes ohľadom nášho milovaného/nemilovaného Slovančeka, nemeckých líg, Calzoneho trénerských potuliek a úvodného kola play off ligy majstrov. Celkom dosť, nie?


#102 | Medovkový Roy (boss)
02/07/2024

Hle, človek opilý, žádnému nemilý. Tak praví klasik. U nás niečo také ani nehrozí, keďže zo Zixa sa stáva nedobrovoľne odborník na čajíčky a ich kombinácie. Prisľúbil však návrat k bahnu a to čo najšpinavšiemu, už čoskoro. Triezvo sme sa tak mohli obzrieť za práve skončeným transfer okienkom a hlavne na failíky s ním spojenými. Nabudúce už snáď zas netriezvo.


#101 | Josého potulky
01/24/2024

Pomaly pomaličky sa rozbiehame aj do roku pána 2024 a čoskoro snáď zas naštartujeme víkendovú periodicitu. Také sú predstavy, uvidíme aká bude realita. Realitou každopádne je, že náš kamarát José je zas na úrade práce, tak sme si trošku podišputovali, koho sa mu zas podarí prekabátiť, aby mu dal ďalšiu šancu. Do toho sme oživili beef Flashscore vs. Sofascore a pozreli sa aj na prekvapujúcich lídrov niektorých európskych líg. Púšťaj teraz takoj!


#100 | Silvestrovský špeciálik
12/31/2023

Tento ste isto nečakali. Teda ani my. S novou grafikou, ale stále v starom roku a so stále blbšími kecami. Nahrávané opäť naživo v našom obľúbenom Shtoodiu. Živijóóó.


#99 | Lisandro Martínez
11/01/2023

V tejto epizóde nepadne o Lisandrovi Martínezovi ani slovko, ale aby mu to nebolo ľúto, tak sme ju po ňom aspoň pomenovali. The Butcher je jedným z tých menej podarených kaufov a tak sa nám do každej časti nášho podcastu hodí takpovediac defaultne. V našom veľkom návrate po mesačnej odmlke sme sa tentokrát povenovali aj United zo Sheffieldu, Lyonu, Edenovi Hazardovi, Jude Bellinghamovi, Romelu Lukakuovi a Sandrovi Tonalim. Skloňovanie týchto mien nás tak vyčerpalo, že už necháme tento popis tak a radšej sa spoľahneme, že si


#98 | Čisté hlavy
09/18/2023

Pokračujeme v móde občasníku, ale pokračujeme. Dokonca s čistými hlavami, prírodne perlivou minerálkou namiesto piva a rovnako trápnym obsahom. Stihlo sa toho veľa, hlavne bizarností. Malý výlet do histórie zápasov odohraných v deň útoku na WTC, opakovaný žreb českého pohára, neuveriteľná jazda Brightonu a úpadok United, prekvapujúceho pohľadu na tabuľku slovenskej ligy a dokonca pridali nejaké tipérske (v)tipy.



#97 | Prázdny pudilár
08/24/2023

Ako sme vopred avizovali, ešte nejakú chvíľku bude tento podcast skôr nepravidelný ako pravidelný. A tak sme tu opäť v strede týždňa a snáď to bude pre teba a rovnako tak pre nás také príjemné osvieženie. Sezóna nám predsa ešte len začína a môžme si takéto tempo stále dovoliť. A dovolili sme si toho dosť. Anglicko, Francúzsko, Nemecko, Španielsko, Saudská Arábia...tam všade sme sa ocitli. A ty sa môžeš tiež.


#96 | Brús Vilis
#96
08/09/2023

Áno, áno. Už ste isto na nás dávno zabudli a váš život sa stal o niečo ľahším, ale o to viac prazdnejším. Naše pointy sú prázdne tiež, ale to nám nebráni v návrate do vášho online priestoru s priehršťou kokotín o športe, ktorý máme z neznámeho dôvodu všetci tak radi. Naša letná pauza trvala len o niečo dlhšie ako pád výťahu šachtou budovy na Nakatomi Plaza, ale Harry Maguire aj počas nej stihol vyrobiť problémov v obrane United viac, ako má tá budova posc...


#95 | Nadstavený čas(ť)
05/31/2023

Takmer všetky píšťaľky už odpískali koniec, dunihlav z pozápasových piviek už tiež odoznel a nám neostalo nič iné, len k tomu celému v nadstavenom čase potrepkať pár hlúpostí. Začali sme, ako inak, Anglickom, nakomplet zhora dole. Potom sme sa presunuli do Nemecka, kde tragédi ostali aj túto sezónu tragédmi. Zabŕdli sme tentokrát výnimočne aj do Švajčiarska a možno sa tam budeme aj častejšie vracať. No a viac sme nestihli. Možno stihneme v nasledujúcich epizódach, ale to vám nesľubujeme. Ako vždy.