Niinpä?

10 Episodes
Subscribe

By: Sini & Katri

Kahden nuoren naisen elämäntäyteinen podcast, jossa puhutaan asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Ota mukava asento ja liity seuraamme! Tule jakamaan omat fiilikset jaksoista meidän instagramiin @niinpapodcast.

Jakso 75: Vanhoja kuulumisia ja vuoden 2024 suunnittelua
#75
Last Friday at 6:25 AM

Tässä jaksossa kuullaan kuulumisia helmikuun puolelta. Kuulemme tuoreet fiilikset Katrin ja Henrin häistä, keskustelemme vuoden 2024 suunnitelmista ja suunnittelemme kesää. Minkälainen yleisfiilis häistä jäi? Kumpi meistä on päättänyt olla stressaamatta tulevaa? Kumman kultapossu tarvitsee lisätäyttöä? Muistathan, että voit jakaa omia ajatuksia kanssamme Instagramissa @niinpäpodcast. 


Jakso 74: Hei hei 2023 ja tervetuloa 2024
#74
12/29/2023

Jälleen on jo perinteeksi muodostuneen vuosikatsaus jakson aika! Tuttuun tapaan käymme läpi mennyttä vuotta 16 kysymyksen avulla. Millä kolmella adjektiivilla Katri kuvaa kulunutta kiireistä vuotta? Mitä oivalluksia Sini on vuoden aikana tehnyt? Jaksossa käytävät kysymykset voit käydä katsomassa meidän Instagram tililtä @niinpapodcast. 


Jakso 73: Ahdistaa ja vituttaa
#73
12/21/2023

Tässä jaksossa jutellaan kuluneesta syksystä. Syksy on osoittautunut molemmille yllättävällä tavalla kuormittavaksi. Muutosahdistus ja merkityksetön yksinäinen työskentely ovat pyörineet ajatuksissa ja aiheuttaneet erinäisiä tunteita. Miten kasvavan ahdistuksen kanssa selviää ja mitä ajatuksia päässä pyörii kun oma tekeminen tuntuu merkityksettömältä. Jos jakso herätti ajatuksia, olet tervetullut jakamaan ne meidän kanssamme instagramin puolella @niinpapodcast.


Jakso 72: Perheenlisäystä ja häästressiä
#72
12/15/2023

Tässä jaksossa päivitetään taas kuulumisia. Sini on saanut perheenlisäystä ja Katrilla hääasiat pyörii aktiivisesti mielessä. Keskustellaan myös vastuun jakamisen haastavuudesta sekä päätöksenteko ähkystä. Jos jakso herätti ajatuksia, olet tervetullut jakamaan ne meidän kanssamme instagramin puolella @niinpapodcast.


Jakso 71: Turvasanoja ja läheisriippuvuutta
#71
11/02/2023

Tässä jaksossa puhutaan parisuhteiden riidoista näkökulmasta millaisia riitelijöitä me olemme. Miten riitely tyylimme ovat muuttuneet vuosien varrella? Vaikuttaako Sinin läheisriippuvaisuus tapaan riidellä? Ja mihin kummaan riitelyssä tarvitaan turvasanoja? Jos jakso herätti ajatuksia, olet tervetullut jakamaan ne meidän kanssamme instagramin puolella @niinpapodcast.


Jakso 70: Väliinputoaja sukupolvi ja epäkohteliaat käytöstavat
#70
09/28/2023

Tässä jaksossa Katri kertoo kokemastaan sosiaalisesta kuplasta, joka ilmeni pandemian alettua. Mitä tämä tarkoittaa, ja miten se on vaikuttanut Katrin elämään. Samalla pohditaan muuttiko pandemia yleisesti sosiaalista kanssakäymistä ja normeja. Mitä kävi niiden ihmisten sosiaalisille taidoille, jotka jäivät paitsi erilaisista kokemuksista pandemian myötä? Tule jakamaan omia ajatuksia aiheesta instagramin puolella @niinpapodcast


Jakso 69: Vauvakuumeita ja ikäkriisejä
#69
09/10/2023

Tässä jaksossa pääsette mukaan meille perinteeksi muodostuneelle keskiviikko kahville. Kyseisenä keskiviikkona meitä puhututti seuraavat aiheet: häävalmistelut, polttarit, koulun aloitus, lähenevät kolmikymppiset sekä lapsien hankinta. Tule keskustelemaan lisää aiheesta instagramin puolelle @niinpapodcast


Jakso 68: Lihava ja onnellinen
#68
08/08/2023

Tässä jaksossa pureudutaan omaan kehonkuvaan, liikunnan merkitykseen sekä vaatteiden shoppailu hankaluuteen kun oma keho ei vastaa standardia. Miten omaa kehonkuvaa voi työstää ja parantaa? Mikä on tervettä liikkumista ja kuka voi käydä salilla? Tule keskustelemaan lisää aiheesta instagramin puolelle @niinpapodcast


Jakso 67: Isot egot ja erikoinen ystävyys
#67
07/26/2023

Tässä jaksossa käydään läpi meidän kuulumisia kiireiseltä loppu keväältä ja alku kesältä. Lisäksi keskustellaan siitä miten meistä tuli ystäviä ja mitkä seikat ovat auttaneet rakentamaan ja lujittamaan ystävyyttä. Pääsikö Sini töihin kesäksi vai ei ja miten Katri selvisi kevään kiireistä?


Jakso 66: Aktivisteja ja vaalikoneita
#66
04/30/2023

Tässä jaksossa puhutaan politiikasta. Mitä äänestäminen merkitsee meille ja miten etsimme sopivan ehdokkaan? Onko politiikasta helppoa puhua ja voiko se vaikuttaa jopa ihmissuhteisiin? Mitkä fiilikset meillä jäi eduskuntavaalien tuloksesta?