TravMagazine: De Podcast

10 Episodes
Subscribe

By: TravMagazine

In de TravMagazine Podcast, dé podcast voor de reisprofessional, praten de hoofdredacteuren van Travel Media jou bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen de reisbranche. Wat speelt er zich achter de schermen af bij Nederlandse reisorganisaties? Hoe gaan reisprofessionals om met veranderingen in de wereld? En welk nieuws mag je niet missen? Je hoort het hier!

Afl. 136 - Transavia, Schiphol, KLM en 'terugval' boekingen?
03/21/2024

In de aflevering van deze week hebben Theo de Reus, T.J. van Apeldoorn en Arjen Lutgendorff het over onder andere Transavia, Schiphol, KLM en een 'terugval' van de boekingen?


Afl. 135 - Europapa(rk), Schiphol, TUI, Boeing, ITB, ANVR-Congres
03/15/2024

We zetten de podcast voort onder de naam 'TravMagazine - De Podcast'. Deze week gaat het onder anndere over Europapa, de nachtsluiting van Schiphol, Boeing, TUI, de ITB en het ANVR-Congres.


Afl. 134 - “We zijn er flink chagrijnig over, want het is grote onzin!!!”
03/01/2024

In de Travelpro's Podcast van deze week spreken we Frank Radstake (ANVR) over het onderzoek van de Consumentenbond naar reisaanbiedingen. Daarnaast schuift Jan Peeters (TRAVelMedia BeLux).


Afl. 133 - Arjan Kers over samenwerking TUI en Ryanair
02/22/2024

Arjan Kers (Managing Director TUI BENE) vertelt in deze aflevering van de podcast meer over de samenwerking tussen TUI en Ryanair. Daarnaast hebben T.J. van Apeldoorn, Theo de Reus en Arjen Lutgendorff het over onder andere Schiphol, KLM, het faillissement van OAD Reizen in 2013 en een bijzondere studiereis.


Afl. 132 - Eindhoven Airport, TUI & Ryanair, AI, cybercrime
02/15/2024

In deze editie van de Travelpro's Podcast bespreken T.J. van Apeldoorn, Theo de Reus en Arjen Lutgendorff de actualiteit in de reissector. Hoe en wat met Eindhoven Airport, cybercrime, AI-ontwikkelingen in Duitsland en tijdens de uitzending kwam er nieuws over TUI & Ryanair binnen.


Afl. 131 - Frank Oostdam (ANVR) over zijn besluit te stoppen
02/08/2024

Op het hoofdkantoor van de ANVR in Leusden spreken Theo de Reus en Arjen Lutgendorff met de vertrekkende ANVR-directeur Frank Oostdam. Waarom heeft hij zijn afscheid aangekondigd? Waar heeft hij de afgelopen jaren van genoten, wat viel hem tegen en wat zijn zijn plannen?


Afl. 131 - Frank Radstake, Maxim Hartman, Arjan Kers, Reisgala, Booking en meer
02/01/2024

In deze aflevering van de podcast gaat het over de bekendmaking door Frank Radstake op Instagram dat hij met ingang van 1 juli de nieuwe ANVR-directeur wordt. Daarnaast wordt er teruggeblikt op het Reisgala en worden allerlei andere actualiteiten besproken.


Afl. 130 - Bellen met..., Arjen Lubach, vega saucijzenbroodje, Schiphol, Quote en veel meer
01/25/2024

2024 is nog maar net van start en de ontwikkelingen blijven zich in razend tempo opvolgen. T.J. van Apeldoorn, Theo de Reus en Arjen Lutgendorff bespreken het nieuws over onder andere Schiphol, een rechtszaak, de vierde aanvliegroute, nieuwe bestemmingen en meer. In het tweede deel van de uitzending wordt er gebeld met een goede bekende.


Afl. 129 - Vincent Hekkert, Vakantiebeurs en de start van 2024
01/18/2024

In de eerste Travelpro's Podcast van dit jaar spreken we met Vincent Hekkert, die terugblikt op het faillissement van EURAM en de overname van Planisto door Travel Counsellors. Hekkert: "Het is een rollercoaster geweest, maar ik ben niet iemand die bij de pakken neerzit. Planisto en Travel Counsellors zijn een match made in heaven."



Afl. 128 - Travelprohoho Podcast - We blikken terug op '23 en spreken Rutgher, Jan en Leo
12/22/2023

Terugblikken, althans, een poging, op 2023 en eerder spraken we met Leo van der Hoeven (Reisburo Apollo), Jan Nijenhuis (Reisbureau Breukelen & Woerden) en Rutgher Verstrepen (Corendon).