Gud og Hvermann

10 Episodes
Subscribe

By: Markus Lunner

En podcast hvor Markus babler med gud og hvermann om alt fra Gud til hværrdann.

#43 - Markus tenker: Venterommet
#43
07/29/2023

Markus deler noen tanker.


#42 - The Ciggn' Freuds (#3)
#42
06/07/2023

"Third time's a charm" og på det tredje skal det skje for alle gode ting er jaggu laget av treverk. Episode #3 med Ciggn' Freuds er endelig her.


#41 - Mathias Helseth
#41
03/26/2023

Den fantastiske Mathias Helseth er gjest og i studio bables det om alt fra kjærleiken og diagnoser til kunstig intelligens og psykologisk velvære.


#40 - The Ciggn' Freuds (#2)
#40
03/17/2023

Årets første, og muligens siste podcast. Umulig å si hva fræmtia bringær.


#39 - The Ciggn' Freuds (#1)
#39
10/03/2022

Etter en lang periode uten nye episoder er Gud & Hvermann endelig tilbake!

I denne spesialepisoden har Markus invitert med seg en blomsterbukett av noen adoniser, tre karer som det er umulig å ikke like, nemlig Fabian Raw, Jørund Salicath og Erik Egenes! Så få på deg headsettet, skru opp volumet og gi ørene dine det klimakset de fortjener!


#38 - Max Gripp
#38
08/28/2022

Max Gripp er tilbake for tredje gang! Denne gangen forteller han om en klatretur som nesten endte med døden(!) Hør den ekstreme historien fra mannen som var der og hør han forklare hvordan klatring har endret livet hans. Dette og mye mer får du servert på et sølvfat når Max gjester podcasten for tredje gang. God lytting!


#37 - Roar Salikatt Olsen
#37
07/01/2022

Roar Salikatt Olsen er et pseudonym, noe som bør være et greit frempek for at denne episoden blir like spennende som den er lang! Det blir servert portvin, øl og god stemning i studio, så få på deg headsettet og bli med på moroa! God lytting!


#36 - Fabian Venjar Raw
#36
06/13/2022

Fabian Raw er en eminent musiker og psykologistudent. Han er en mann som som ikke er redd for å si hva han mener og han har som regel tenkt mye på det han mener noe om. Ukas gjest er en energibombe med en intens tilstedeværelse og en adonis uten sidestykke med mye bra å dele med verden. God lytting!

Innledningsvis (og avslutningvis) får vi også servert et par smakfulle musikalske godbiter Fabian har laget, nærmere bestemt "Hold On" og "All The Things".

Sulten på mer av Fabian Raw? Null problem! Du finner musikken hans her:

...


#35 - Maren Stenbakken
#35
06/06/2022

Maren Stenbakken er en god venninne og en dame som jobber med å lære seg å si nei. Hun har studert sosialt arbeid (mer om hvordan det gikk i episoden), men nå sjonglerer hun tre jobber og sprer kjærlighet til gud og hvermann på daglig basis.

Dette er en dame som alltid har mye på hjertet, og hjertet hennes er over gjennomsnittlig stort. God lytting!


#34 - Hang Vu (From "Hang In There") [English]
#34
05/31/2022

For this weeks episode I have had the pleasure of being a guest on the show "Hang In There" - a podcast series by Hang Vu.

Hang is an exchange student from Vietnam and her exchange year is sadly coming to an end. Before she goes back to The Netherlands she wanted to invite me to her show. In this episode we talk about the Norwegian culture, podcasting and our experience of these two riveting phenomena. Enjoy!